Men Gaahaa.

Min kusin  priscilla tror faktiskt att hon är så jävla mycket smartare bara för att jag inte visste hur man stavade gay ! Jag försvarade mig med att säga att jag faktiskt hade VG i svenska. Men gay är ju faktiskt ett engelskt ord ! =O
Hon är ju baara såå viktigpetter , gaaah , Förstår inte vart hon får för sig att skratta åt mig ?  Jag veeet att gay är ett engelskt ord ..Hon är ju då  ett år yngre än mig och går en jätte svår linje, hon kan gångertabellen(vilket inte jag kan )  men jag lovar att mina bullar blir säkert mycket godare, vadå det är ju också viktigt. Att kunna baka bullar alltså.  Och nu sitter jag dissar henne på min blogg medans hon skriver någon jäkla historiegrej till skolan.

Nää jag sitter faktiskt och asg med min kusin. Vi har båda en underbar kapasitet till att starta ett blogg krig =) Underbart kul att driva. Aah . livet är underbart =)

Men OMG, hur seriös var jag där egentligen ? Sitter dock och kolla runt på deras bloggar och jaa dom är ju unika allihopa på sitt egna lilla sätt. Om man inte skratta åt den ena så gör man ju då de åt den andra iaf . Eller skrattar man åt den första så är man garanterad ett asg åt den andra också
Nu är jag ju feeta Dissarn, men jag rår verkligen inte för det.. =P 
Men man måste ju locka läsare och kommentarer på något vis? Dessa topp bloggare gör ju verkligen det genom att i stort sätt skämma ut sig själva. Jag trodde ärligt talat med handen på hjärtat att Kissie var ungefär 15, Hur taskigt känns inte det när de nu visar sig att hon faktiskt är 18? =P
Jag följer då ingen av dessa tokiga bloggare, dom har sina fasoner och dom får göra vad dom vill. Det jag tror många missar är att det går lite för långt ibland och för att hitta uppmärksamhet så kommer dom på mer dumheter som bara påverkar deras yngre läsare.
Tyckte de va roligt att Foki vann årets blogg på bloggawards =) Hon är ju som sagt från umeå =) 
Åter till uppmärksamheten dåra, Jag hade faktiskt 9 läsare här i tisdags, wooho .
Alla vill ju va uppmärksamhet, det måste du hålla med om ?  Men just det man kan ta till för att få den uppmärksamhet man vill ha är ju nästan förfärlig  nu för tiden =P

Eller vad säger du?

Hubbaa

Jaa, har ju inte skrivit något här på typ ååår, och jag har verkligen inge vettigt att säga.
Bara för att så tänker jag snacka lite strunt..
Frågan är juu,,Om jag måste hoppa tillbaka till de klassiska Idag har jag.. bloggandet. Bara för att jag faktiskt inte har något att skriva? Eller ska jag lägga ner helt å hållet? Det är faktiskt ganska kul att blogga om man har något att säga.. Vilket jag inte har.

Jag och bussar har ju alltid varit ett äventyr i sig. Första gången jag skulle åka själv till nordmaling så.. Aah höll jag på att missa bussen. Typiskt.

Fryspåsar är Manliga eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.
Visste du att flodhästen är det djur i afrika som dödar mest människor.

Okejj mååste bara få säga en sak som jag verkligen börja störa mig lite på jag tänker då inte nämna nå namn.
Självklart har man tunga och mörka stunder i sitt liv. Men va gör det för skillnad om man inte tänker ta tad i det? Vad för sorts liv får man då ? Den klassiska, men jag har ingen ork till att ta tag i saker och ting nu, hade jag haft det så skulle jag ju gjort det? Men härreliiiigen ?! Är det då tänkt att man ska sitta inne tills man får ork igen? Hur får man då det? Äta en extra macka kanske?  NOT?!
Man måste ju hitta lite framgång och inte ge upp. Gör man en framgång så är det ju klart att man blir lite mer peppad på saker och ting. Visst ? Och hur ska de så ske om man inte gör något av det?
Och inte blir det bättre om man står och gnäller över att man inte orka leva bara för att man inte lyckas med något? Klart som fan att man orka leva! Vad ska man annars göra?
Man måste lixom tuffa upp sig lite .
Jag är då livrädd för att gå ut skolan och sen inte få nå jobb och att det ska sluta med att jag blir lika dragen som vissa andra har blivit. Men jag TÄnker inte låta de hända ! Visst Visst är det svårt att säga nu då jag bara går andra året på gymnaset men jag är ju lixom målmedveten.
Likadant är det med Gymnasiet, hur många vänner har inte du som inte är i skolan?? För att det typ inte orka å så? Gymnasiet är ju faktiskt frivilligt och om det nu är så att man inte orka vara i skolan och bara tycker att det är drygt så va fan går man gymnasiet då för da ?!
Man väljer frivilligt en linje och vad man vill göra under gymnasie åren. Så varför inte ta vara på det?
Det finns säkert någon på midgård som går musiklinjen som inte är i skolan så som han/hon borde och då kanske tagit den platsen jag hoppades på att få. Hur rättvist är det?
hahah Ah det är väl inte säkert att det är så hära dåra.. Meen tanken finns. Jag är inte heller något typ mönster elev eller så, men tammetusan jag tänker inte ruttna bort ?? =P
 
Men självklarta finns det undantag, det finns det alltid. Men tanken är ändå värd tyck jah.
Gymnasiet och jobb och hur man ställer sig i livet är något man väljer helt själv, Jag tycker bara mänskilgheten har blivi så jävla vek och lat ! Thats it !





RSS 2.0