Dag 1

Första dagen på jobbet. Och det gick ganska bra faktiskt.
Dom skämde mig med de döda hönorna, " jag har en yxa där inne om dom inte är riktigt döa"
JA, nu kändes det så himla mycker bättre, haha. Annars så var de ganska enformigt men lätt arbete, skönt.
Sen var de raka vägen till stallet och rida två skitloppor . Hoppade Bomben lite och red ut i skogen och lite dressyr med Sebbe =) ganska slapp skön dag än så länge.

Man säger ju att man inte ska ta ut segern i förhand.
Och Visst är de roligt att fylla år, särskilt när man kan kalla alla andra Liten. Hahah
Mattias : Du är ju liten! Lill Natta Lill Natta
Natta: Visst vet du att du fyller år imorgon? du är faktiskt lika gammal som jag.

Och han säger att jag ALDRIG äger han :P

Toaluder

Bara för att snacka om helt plötsligt ingenting.
Var ju på stan igår kväll. Och det var jätte mycket folk självklart. Så tro de eller ej men det vart stopp i Toan på frasses. Så det vart en ny jätte kö på Max istället. Och bara att stå i kö i väntan på en toalett en lördag kväll kan vara ganska intressant eller kanske ska man säga roligt .
Det stod fyra personer framför mig. och minst lika många fjortisar bakom. Men vid ett bort bredvid satt en hög raggar grabbar med nå brudar och diskuterade toaletter.
Det är ju bara tjejer som står i kö för en toalett en kväll som denna. Öl, sprit och bilar = ett antal toalettbesök
Det är ju klart lättare för killar. Lixom bara gå runt hörnet eller ställa sig kanske bara bakom ett träd så är de överstökat bara på några sekunder.
Den här killen som satt vid bordet menade då tillslut att vi tjejer skulle göra likadant. .. Men hallå, hur skulle de se ut ?
tyckte det var ett ganska roligt samtals ämne för att sitta och äta hamburgare på Max haha,
Sen var de ju då dom hära fjortisarna som stod i en hög bakom mig. Att man ska vara så desperat och fjortis att man rycker i handtaget på den som är före i kön. tänkte nästan säga åt dom. " alltså det tar typ 3 sekunder att sätta sig ner och pissa" Men snäääälllllaaaa!! AAA
Aja, flickan före mig sa då något ganska kul " Alltså jag var ju snabb. Jag va ju snabb"
haha
Undra egentligen hur många minuter vi människor spenderar vårat liv av att sitta på toa? En häst äter ju och skiter sammtidigt. utan att ens bry sig..

Två dagar i Juni

Att det kan hända så mycket på två dagar.  Att man först inte kan lasta sin egen häst. Utan att man sen sumpar ett enkelt barnvaktsjobb.. För två.
sen att man försöker släppa allt med att ha roligt och följa planerna och göra åtminstonde en person glad.
Det blev tvärt om.
Det är ju som svårt att skriva ner vad som hänt, men vi tar och berättar dagens händelse som var lite av ett eget äventyr.
00.00 ville vi typ fara hem. Till Inas lägenhet som ligger väst på ersboda. det var jätte kallt och vi hade skjuts till en början, men de sket sig, så vi fick ragga skjuts på annan väg.
När vi väl kom till lägenheten ville lottie kolla bussarna för morgondagen en sista gång. Hennes Mamma hade nämligen sagt att det gick en buss klockan 9.00 tror jag det var. Och då visste jag att jag skulle hinna ner till stallet och göra färdigt innan två. Perfekt.
Men när Lottie då kollade i busstabellen, så gick inte dom bussarna. Bara en klockan 22.00 någonting. Och då hinner jag ju inte göra någonting om jag är hemma vid 23.00 någonting .
Så då vart allt skit. Men då kunde min Mamma hämta oss på Hippo dagen efter.. Vilket är gaaanska långt från där vi bor.
Dagen därpå tänkte vi då ta en lokalbuss till Centrum, och sen gå till hippo.
Men då gick de ingen lokalbuss... så vi gick från Väst på ersboda nästan hela vägen ner till hippo innan mamma var så arg så hon hämtade oss längst vägen..
vi gick i typ två timmar. konstant .

Hoppla

Idag var de tävling som sagt, västerbottens  ponnycup. Det gick då bra gick en felfri L:d runda (80cm)
Det kändes ganska bra. Vi gjorde också debut på L:c (90cm) och fick ett litet nedslag.. Men jag är jätte jätte nöjd!
Det vart då som sagt var stressigt för att jag skulle få skjuts Hem till Anna där jag ska vara barnvakt tillsammans med Lottie klockan 5. Nu är som sagt var klockan kvart i och Lotties klass har just börjat. Medans jag sitter här hemma och väntar å väntar. Det känns ju som sagt var lite dumt att fara dit själv och lämna Lottie när det faktiskt är hennes jobb också. Sammtidigt som det känns ännu dummare då vi ska vara barnvakt åt Anna som faktiskt Gifter sig idag !
Jag lovar det kommer bli en massa trubbel.. Ajja jag har ju FAKTISKT inte gjort något fel nu. så skyll inte på mig!

!!!!

Ibland funderar jag över pressen på folk och om hur man påverkar självförstroende.
När man är instabil i psyket så hjälper ju allt för att göra de ännu sämre.
Bara som en sån dära, Men du är ju ganska bekväm av dig när du gör de . När man själv för en gångs skull tycker att man varit duktigt och gjort sitt bästa.
Eller Du borde göra de där någon gång så kanske han slutar, Medans det är de enda man egentligen gör.
Det får en ju att framstå som en värdelös jävla oviktig prick i luften. När man för en gångs skull tycker att man börja komma någon vart i livet och känna sig lite duktig för en gångs skull känna ett hopp som sedan bara försvinner för att de visar sig att allt bara var en bluff en slags illusion !
Att visa att något kan fungera, joo Man vet att den fungerar. Det är bara så att man inte själv som person,individ, människa,flicka/pojke, skapelse på jorden vågar trycka på den dära jävla knappen för man vet att de kanske kan gå fel å då skulle den redan psykiska instabila människan rasa samman.
Men den fungerar det vet man. Man vågar bara inte trycka på knappen. Och när man väl gjort det. Och allt gick bra,
seru den fungerar . och de känns bra för ett tag och hoppet och självförtroendet stiger för att man faktiskt klarade det. Trodde du jah! Självklart fungerar det , det vet man om, men ingen vet eller ser att det faktiskt är så att självkänslan är allt för låg för att våga fyra av!
Och man får ingen respons, Inte äns av sin familj.


Fredag dag

Dagen började tidigt. "Inskolning" hos Tage och JAAA jag har jobbet ! Ska börja nästa vecka och jag hoppas verkligen allt kommer ordna sig inför vecka 28. Det är typiskt att alla har jobb ledigt just den veckan, då jag redan är  upptagen.. Skitans. Ajja nu har jag då åtminstonde en veckas jobb till att börja med. får då bra betalt för de =)
Att ränsa ägg XP haha. Ajja känns då bara bra med en extra slant
Jag hoppas veerkligen att jag kan få så pass att jag tar mig tillbaka till spanien och har råd med de ena å andra till lägenheten.
Att pengar är så himla viktigt i livet.,och ju äldre man blir, ju mer beroende blir man av det.
Det går ju inte att göra någonting utan pengar typ. Man måste ju ha mat., De kostar. man tar bilen till jobbet., bensinen kostar. man ska ha kläder, de kostar, man sitter vid datorn, det kostar, man ser på tv , de kostar.
Att Allt kostar så himla mycket också! Jag satt och diskutera med en kompis mamma för ett tag sedan, Om laktosfria produkter.
Är man laktosintolerant kan man ju inte köpa den hära mjölken för 7.90 utan man måste ta den som kostar mer som är laktosfri. Det är ganska mycket mer också . Likadant smör, grädde. Det finns ju väldigt mycket olika produkter nu som är jätte bra för den som är laktosintolerant.Men då måste man ha pengar till att köpa allt man är i behov av. Jag vet att alla inte ha dom pengarna.
Likadant med oss Vegetarianer, Jag är själv Demi Vegetarian och en del Quorn produkter kostar faktiskt en ganska bra slant.
Alla borde väl ändå ha rätt att äta för samma summa, tänkte mest på laktos mjölken och alla andra produkterna nu.
Varför ska en vanlig mjölk kosta mindre än en lika stor laktosfri förpackning?



ColdPlay - Trouble <3

13.19

Den här dagen började bra, jag vaknade kl 6.10. Kunde bara inte somna om efter det.
Och just då så gjorde jag en ny upptäckt hos min väckar klocka. När sekundvisaren närmar sig trean så tickar den högre och högre, och allt lägre när den kommer till tian, Alltså mellan tian och trean är den nästan helt tyst.
Jag har aldrig märkt det förut! Det var ganska kul faktiskt. haha
Jag somnade som tur var om sen vid halv tio och sov kanske en halv timma längre =)


Den här dagen lär ju bli ganska dryg, jag har då bara legat i sängen än så länge. Funderar på att fara till stallet över middagen och komma hem lagomt till ett Tv pogram jag ska se klockan 8. Superfat Vs super skinny lr något i den stilen.
Jag tycker faktiskt att sånna pogram är ganska intressanta, tyo som Du är vad du äter och olika dokumentärer som visar om folk med ätstörningar och sånt, Det är intressant att se hur olika människor lever och man lär sig ett och annat också faktiskt =)

Det blåser och är jätte jobbigt väder idag .. :(

Hoppning

Idag var de då hoppträning och de gick jätte bra. Jag som var jätte glad och trodde sebbe hade slutat dra så mycket. Men Icke Icke , nu är han igång igen. Nu får jag då hoppas på de bästa inför tävlingen på lördag.

Jag fick mig en gratis träning med Bomben idag också , han är så rolig att jag bokstavligen skrattar åt han :P Men han skötte sig bra, vi hoppa två oxrar på 80 - 95 cm  vilket han aldrig gjort förut.
Han har inte mycket ork så de slutade med att jag ramlade av., på sista hindret. Haha det var ganska kul faktiskt , har inte flygi av på jätte länge =) Jag slog mig då inte som tur var.
Och jag blir då full i skratt varje gång jag tänker på den lilla klumpen, Oh my mr Bombastik xp


Imorse for min mors kusin och hennes dotter hem. Tidigt. Så ikväll var jag med isabell,patrik,aud och Sweet.  Och jag har kommit fram till att jag verkligen är beroende av mina vänner. Nu har jag inte varit med någon på 4-5 dagar, och jag blir glad, jätte glad och överspidad. Och Dryg. Jag får som en energi kick av att bara umgås och de är lite lusstigt ..
Alltså det är som lite jobbigt samtidigt som jag håller igång en stämmning., om ingen skrattar, så skrattar dom tillslut åt mig. Är de possitivt? Och jag blir väldigt dryg ibland,  till och med mot mig själv. hahaha alltså Aah..
Vad finns de att säga?

Project Runway.
" Oh gud jag vill inte göra något av sånt billigt skit "
Ett tält, de ska ju vara en utmaning? Jag förstår mig inte på de dära programmet faktiskt, det är ganska tråkigt. samma saker händer hela tiden, Åsså är de en massa bögar.
Inte för att jag är emot sånt, men Iaf. Och de liknar andra program, typ som Top Model, Idol, so you think you can dance.. Det är som samma sak, Fast de handlar om design, Alltså det är ju smak?
Jag tycker då alla gör de bra, nog för att jag inte är så mycket av  design och Mode typen.. Men de som är snyggt klär man dig väl i ? Jag förstår inte hur dom dömmer tävlingen bara. Ajja
Det är då tråkigt.
Och jag är inte bra på possitiva åsikter.

Regn

Vad är en sommar om det regnar hela tiden?
idag hade vi planerat en rundtur i Umeå, Centrum, Gammlia. Men de regna som fan ! Hela dagen, jätte kul!

Jag börja nästan känna mig lite som en svensk turist.. Det var himla kul att gå på västerbottens muséet. Intressant lixom.
allt var så sammansatt förr. Alltså alla hjälpte alla lixom.
Och husen för inte så länge sedan var skit stora och man hade ett helt rum för speciella tillfällen lixom.
Ett "fin rum" som användes bara då det var högtider, annars står det kallt och tomt som ett förråd. Och ett gästrum som är typ lika stort som mitt, där man tillbringar mest tid då gästerna är på besök.
Och i köket .. Där händer allt.
Nu kallställer vi inga speciella rum eller tillbringar större tid i ett speciellt.
Det är ganska kul hur mkt allt förrändrats =)



Som sagt så regnar det. Och det är jätte jobbigt, inte lika kul.

Fick nyss reda på att jag fått jobb. V 28 samma vecka som jag har annat jobb, blir alltså dubbelbokad. hur kul tror du det kändes? åååå jag blir så arg. jag är i starkt behov av det alltså!
och nu har det redan gått en bra bit av sommaren. Finns inte mkt jobb ledigt heller. Åååååh

Älgar

Mammas kusin och hennes dotter är och hälsar på här i Sverige, dom är från Colombia annars men hade vägarna förbi.
Självklart måste vi visa lite av Sveriges vackra kultur och Natur så det vart en Hel dag på Älgens hus, en bilrutt genom Lycksele och sedan grillning vid medseleforsen tror jag det heter.

Jag har aldrig varit på älgens hus tidigare och jag vart förvånad över hur litet det var. Två stora älgar var framme, och senare kom en till , och självklart fanns de bäbis älgar, skit söta.


Älgar är väldigt stora djur, och fula. Riktigt fula ändå.. Och ändå så är dom norrlands störta turist attraktion! Dom berättade det där borta när vi fick info i muséet ( vilket var typ lika stort som nedreplan på mitt hus) Inte stort alls.
Det gjorde mig lite förvånad också. Om turisterna är så intresserade av våra älgar, Varför är de en sån liten anläggning för de helA? Och samma information typ två ggr efter varandra?
JA jag vet att älgen har ett fruktansvärt bra luktsinne. jag har inte hört de upprepats nu tre ggr?

Jag fick en liten konstig känsla under hans redovisning också. Han berättade hur himla smarta vi var som en gång i tiden jagade och dödade detta djur , åter och åter igen. Lixom, jag trodde att dom här människorna gillade älgarna och ville att dom skulle hare bra lixom :P Och sen så berättade dom om hur vi dödar dom och om hur många som dör varje år och deras fieender, Finns det inget lite mer possitivt och glatt om älgar?
Alltså att den dagen då det var hård och tjock skare så stress jagade våra förfäder en utvald älg i flera dagar tills den kolappsa av utmattning och stress. OCH typ inte skin kvar på benen efter att skaren skärt upp väldigt mkt. DJURPLÅGERI!
Fast han avslutade allt ganska bra och sa att våra förfäder då var i stor svält och därför desperata efter mat. Okejj jag lugnade mig. Även fast jag är väldigt emot sånt. Men det är nog svårt att föreställa sig en svältande människas rop på hjälp lixom..
Och något som jag inte visste om var faktiskt att björnen var snabb! alltså att den kunde springa jätte snabbt. Haha dom ser ju ut som några klumpar, väldigt osmidigt. Men som sagt. Man ska inte dömma hunden efter håren eller hur man nu säger.
På 12-15 M tro jag han sa har en björn kommit upp i toppspead. 50km/h
Och en älg har ingen chans mot en sån. Att björnen också är så elak att den äter upp ditt offer levande visste jag inte heller. Ah jah håller mig undan kan du då lita på!

Och självklart låter det som att jag var jätte intresserad och värkligen följde med i det hela. Men det är inte riktigt sant , jag tappade räkningen på jäspningar efter 20..

En annan sak jag också fick en rolig känsla av var deras meny i resturangen dom hade. Killen som stod i kassan var skiit snygg så jag kollade ordentligt.
Dom serverade tex älgköttbullar, älggryta. Det kändes också lite fel faktiskt.
Det är typ som att en kaninuppfödare skulle bjuda på stekt kanin till middag.
Jag tror säkert inte dom tänker på samma sätt som jag. Men jag gör det iaf.
Jag hoppade då över lunchen idag....





Familj

Nu börja jag tänka på en ny sak .
Familjen . Alla säger att familjen är något väldigt viktigt. Att man ska stötta varrandra, känna sig trygg och älskad, Ha ett hem alltså.
Och varför blir jag så avis när någon berättar att heeela familjen trängdes i en liiten soffa och såg på film?
kanske för att i min "familj" ser vi aldrig på film tillsammans. kanske jag å Mamma. Men inte pappa.
Vi bara bråkar om Tv:n.

Och är de något jag älskar, så är det när man är bjuden på middag och det är framdukat med mat på bordet och minst 4 talrikar. Och alla sitter och äter tillsammans och pratar om väldigt trevliga saker, frågar vad dom gjort under dagen och ibland utreder lättare konflikter i lugn och ro.
Sist vi förstökte beställde vi pizza, hela "familjen" satt vid matbordet och jag hann knappt börja äta min Pizza innan vi va splitrade igen, en av oss vid Tv:n, Två andra vid matbordet.
Vi kan inte äta ihop utan att de ska bli tjaffs å bråk .

Jag ska då tacka att jag har min mamma som ställer upp och stöttar mig. Hon är på föräldramöten,utveckligssamtal,spelningar, tävlingar, hjälper med läxan,hästarna, lär mig baka, laga mat.
hon är bäst. även fasst vi inte kmr överens alltid.

Jag tror jag kmr bli en sån där kvinna som klarar sig utan män. Feminist och kacksig
Jag kan ju inte påstå att jag har en vidare positiv bild av man och hustru livet. Fan heller att jag ska diska å laga mat hela tiden??

23.06

jag har som sagt inte bloggat på ett tag, Det har fortfarande inte hänt något speciellt.
jag har inte haft några speciella funderingar heller.

Jag hoppde Bomben för ett tag sedan , och nu vill petra att vi skulle vara med i laget,. Han skulle behövas tränas lite mer , sen kanske han är redo . Vem vet ? jag fick mig en ponny tillslut .



som liten. Och bli ihop med en kille, Och man höll handen. Då höll man alltid handen, sen när man pussades första gången . Då pussades man alltid. Den när man vart lite äldre, och första gången man hångla, då började man strula runt, några år senare då man för förlorade oskulden. Började man sedan knulla runt.
Det är något jag faktiskt  ser i många flickor. Och nästan ännu värre hos Killar.
Alltså, Det är lite roligt faktiskt.. Jag menar. Sex , att det tydligen är så viktigt i ett förhållande som de egentligen är. Lr så är de bara en grej varje kille hoppas få varje gång dom går ut och festar. Är de så ?

Gör dom som tjejer  och pratar om allt efteråt? Det är nästan som en lättare fördom att säga att killar bara är ute efter sex.
Men hur många gånger har inte du som tjej varit med om dE??
Att du träffat en kille du börja gilla, Och sen får du dissen.. Varför?
För att du inte ville ha sex med han? JA
Är de Sant eller jag har som säkert fler bara kommit på det?
Ett enkelt svart kanske är att alla killar inte är likadana. men jag tror att någonstan innuti så är dom det. Ute efter en sak.
SEX

Och nu helt plötsligt låter de som att jag är jätte emot det.. Men de är inte riktigt sant. Tycker bara det är en liten rolig tanke bakom den hära One night stand

21.55

Hoppträningen med Ramzes idag gick ganska bra faktiskt, det var då roligt att få träna med honom igen =)
Nu får jag rida honom mer igen då det är semester från ridskolan, jippie.
Min ponny får då mest bara slöa nu , haha

Grattis kristin på 20 års dagen =)  Himla god tårta mamma gjort ,  haha



Morgondagen blir till att vara i stallet, ska rida två hästar . Det blir nog ett eget litet äventyr. Hoppas jag kan komma på något vettigare mot kvällen än att äta middag med mor å far..

Måste försöka få in alla låtar till Bandet åxå.  haha Aah vet inte hur jag ska hinna de innan lördag.

Det känns lite som att jag faktiskt inte har något vettigt att skriva om just denna dag, lr funderingar,  jag inte kännt lr tänkt på något speciellt idag faktiskt .
Det är ganska skönt ändå . Bara låta dagen gå . =)

Bröö

Jag börja känna mig lite piggare =)

Jag har nyss bakat bröd., lr Scones lr hur man nu stavare. lr de va då grunden, gjorde lite som jag själv ville, Bra recept iaf, både mättande och hyffsat nyttigt skulle jag tro :)

2 1/2 dl  vetemjöl med fullkorn
1 1/2 dl grovt rågmjöl
1 dl havregryn
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
50g smör
2dl mjölk

Blanda mjöl,havregryn , bakpulver & salt i en bunke.
Skär matfettet i mindre  bitar och lägg i mjölblandningen-
Finfördela matfettet med en sked eller fingrarna.
Tillsätt mjölken och rör snabbt ihop till en jämn deg.

Dela degen i två delar och tryck ut den på bakplåtspapper till runda kakor ca 15 cm diametern.

Skär med sniv i ett kors över den utplattade degen. inte så att de blir fler små delar, När brödet är färdigt ska de nämligen bara gå att bryta.
Nagga sedan med en gaffel.

Grädda mitt i ungen 250 grader i 12-15 min

De tar ca 30 min att göra, enkelt och väldigt gott =)

23.57

Nu sitter jag framför datorn med Sandra vid min sida =)


 
Människor är ett ganska roligt fenomen. Lr vad man nu kan kalla det. Vi är så olika llihopa, men ändå så lika.
Jag satt på Max för några dagar sedan och kollade på allt folk som gick förbi.
Borta vid Frasses satt en hög ungdomar , på borden .
På några bänkar satt folk och åt mjukglass i solen medans en mamma drog i sin unge och styrde en barnvagn sammtidigt. En äldre dan gick förbi i en fruktansvärt ful lång klänning och överdriget matchande accecoarer och skor till. Ett EMO gäng gick förbi , och några andra människor satt utanför Åhlens och röker. Två unga flickor gick förbi i ganska rask takt och tydligen pratade dom om något väldigt intressant då dom vifftade och slängde med händerna.
När jag samma dag bara några minuter senare gick igenom Kungspassagen mötte vi ett nytt hög emosar,, Som hade en flicka i koppel . Jag tyckte de var ett ganska roligt sätt att tänka. Att sätta koppel på en kompis. Då behöver man ju inte vara rädd för att bli dissad i alla fall  =)


 
Något som också är kul är olika människors beteende. Att tex ta hem en ny kompis. Man bjuder på fika. Och Ofta den personen som är för första gången hembjuden till ens hem tackar nej till en macka och sedan öppnar kylskåpet och börkar gräva och ta saker? Eller tex börja peta i en sallad? typ bara vilja ha gurkan lr något? Och när föräldrarna tittar på? Och sedan att man sitter och STOR rapar i vardagsrummet. Sådna beteenden förstår jag bara inte. Tydligen kallas de självuppfostran. Oh holy shitt.
Det känns som att jag har tjatat om de här ganska ofta. Men känslor. Olika människor har olika sätt att visa känslor på. Och att svara på dom. Och att behärska dom. Man kan bli helt galen. Eller så är man lugn och sansad. Eller så dör man bara. Inombords. Och ibland fysiskt sätt också. Det är ju fruktansvärt. Att man inte kan hitta ett sätt att leva utan en viss person , så man häldre väljer att ta sitt liv.
Om man verkligen älskar någon, så måste man ju vela att den personen är lycklig. Och hur ska den personen kunna vara lycklig om sitt ex tar livet av sig pga en själv?
Vissa andra blir ju helt galna och börjar förfölja , hota personer i omgivningen eller personen som har dumpat.



Att älska någon betyder ju att lycka finns med och att man delar problem och glädje , Man vill att sin partner ska va lycklig. Och att gå att bära på känslor som kanske inte är äkta, Och de blir jobbigt. då är man ju inte lycklig. Och är de snällt mot sin "partner" att hålla tillbaka dom riktiga känslorna om ett slut med att säga att man älskar den personen, fast man inte gör de? Det blir ju bara en stor lögn . Man skadar inte bara sin partner utan sig själv också..
























21.17

Efter en cykel tur till Vindeln hamnade jag hos Sandra =)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva,. Min blogg måste nog vara ganska tråkig ändå :P haha
Men det är kul att skriva. faktiskt =)

Jag börja tänka lite på vänner .. kompis,kamrat. vän,polare,homie,vännina, bitch, niggah  ,.
Jaah. Alltså hur ska en riktig vän vara? Typ Snäll, rolig, kunna bevara en hemlighet. . ärlig. pålitlig , och en vän är ju en vän föralltid.
Min väns förra pojkvän.. Han vart en av mina bästa kompisar. Under tiden dom var tillsammans . Nu,.... Pratar vi knappt.
Jag träffade honom nyss. och han sa Hej. han gick där med en cigg i handen tillsammans med sina nya vänner. Han hälsade och fågade vad jag gjorde. sen sa han Hej då . Visst vi pratade. Men han hade en Cigg i handen. Umgicks inte alls med dom han var med förut.
Han har förändrats. Det vart som bara en chock att se han.
Vi som var bästa vänner. Han som visste mina hemligheter och hans. Och nu ?
Är de då en riktig vän. En bästa vän?
Och visst är de bra att man har en ärlig vän, som säger vad den tycker. Men som vänner måste man kunna stötta varrandra í svåra stunder. lr ?  Är de då en riktig vän om man istället för att stötta en , bara ställer en mot väggen utan ett andetag? 
 
Sandra är då den bästa <3

Dagen igår

Igår var de en heel dag på stan med Lottie och hennes Syster, Gug så kul vi hade och jag slösade kanske bara 31 kr lr något i den stilen =)
Jag och Lottie har också gjort nya upptäckter, Det är ganska svårt för hennes syster att beställa Mat för max. Så jag fick bryta in.
Om man inte orkar all mat och vill ta med sig den, kan man fråga om en Doggybag.
Smaaart Lotties Syster ;) Vi skrattade då ganska gott åt de . haha

Vi skulle då se på bio, Och jag var den Första som gick in i bion den måndagen  =) haha
Efter en del disskutioner så kom vi fram till att vi skulle se Dumpad. Och de va en KLART värd film att de. Jag,Lottie och Anna hördes då mest i hela biosalen, Lite pinsamt men de va så hiimla kul.
Jag måste bara rekomendera att se den filmen , den är kul =)

Så vi var då på stan hela dagen . Från tolv till tio på kvällen , jag sov ganska gott i bussen påväg hem .
Vi träffade Niklas som hade en ganska gullig kompis med sig, Men dom sa inte så mkt alls.
däremot fanns det en jävla konstig typ där. Så länge man hade Cigg så ville han va med en. Men vi hade inge så han ville dissa oss XP Ojj så tokig han var .
Och den enda som pratade förutom Niklas, stackarna dom stod där alldeles tysta. Ajja

Idag har då dagen varit kort och vääldigt tråkig. Nog för att den inte är slut än men iaf.
jag som inte bra inatt så de vart att jag vaknade vid 12 tiden,. Vi hade knappt någon frukost så jag tog en promenad. Sen slog jag på Tv:n å försökte stämma Guitarren men de gick inge vidare så jag gav upp.
Och de sluta med att jag sitter vid datorn :P Lyckat.
Nu är då solen framme iaf.

Jag hoppades faktiskt på att den här sommaren skulle bli bra. Men jag har nog bara inbillat mig alltihopa. Ingenting känns bra och ingenting händer. Det blir bara sämre och sämre för varje dag. Jag hatar att vakna på morgonen och känna att det fortfarande är ett helvete till Sommar och liv jag har skaffat mig. Jag blir bara aldrig nöjd.
Jag säg ju de. Helvete till Liv just nu.

20.15

Dagen har varit ganska kort. Men ändå känns de som att jag gjort massor.
Jag sjöng med Jons band idag, Och de gick ganska bra faktiskt. Det var då väldigt roligt.
Nu ska jag börja träna in massa låtar och hoppas på de bästa =) Känns ganska kul faktiskt.



Som människa kan man komma på att göra vad som helst. Och man reagerar helt olika i olika situationer. Ibland smartare än andra.
Man tänker som helt enkelt inte. Inte alls.  Och Ibland säger man saker man inte ens tänker igenom , Men framför allt säger man saker helt utan anledning.
Men Sanningen bakom allt är ju att det inte blir bättre av det.. Väldigt mkt tvärt om.
Men det kommer man först på när de är gjort. Och gjort är Gjort..

som att sväva på moln

Jag har som inte blogga på hela dagen. Och jag vet som inte vad jag ska skriva.
Jag saknar Spanien. och just nu ikv var de mer än vanligt. Men jag är ändå nervös för att fara tillbaka, tänk om inget bli som de en gång var.

Men de kan ändå ingenting bli. Även om man minns och tänker på de glada fina stunder som fans, så får man inte samma stund tillbaka igen . Och är det Så att man har förändras är de kanske svårare. Det är ingen sjukdom som går att bota med hjälp av fina ord och påminnelser av de som var förr. Varför kan maninte bara förstå det ?
Ingenting är slut ,men det behövs kanske andrum. En ny start.
Men annat före. Nu så vet jag inte vad jag pratar om riktigt , så du är inteensam om att inte förstå . För de gör ja inte själv..
Det är lite kusligt, Det känns som att jag har mkt att skriva och berätta, men det går inte att formulera sig ordentligt för att du ska förstå.
Ingen kommer nog förstå. Aningar finns men dom är varken stora lr lätta. Faan

Kan jag säga att livet känns tomt? Lr att det känns lätt och skönt?  nää faktiskt inte, Det känns som att jag vill glömma.
Spola tillbaka och göra om. Men jag ångrar ingenting.

Nu vet jag inte hur allt kommer fortsätta, lr vart jag står. Kommer de bli värre?
Jag har kanske bara förstör.. För alla och för mig själv. men om några månader.... Kommer något att hända. Jag vet inte vad, jag bara hoppas att jag få skratta igen .


?

Men prata om det, du är ju bara taskig mot den där personen.
Jag är ju ganska taskig mot mig själv också
Hur kan du vara taskig mot dig själv ?
MEN HALLÅ?!!!! Vad fan är de för feel åå jag orkar inte. Det spelar ingen roll hur man än gör, Det är ändå alltid mitt fel.
Det är jag som är dum, och taskig för den delen.
 

Satan


15.06

Varför vara arg och fundersam när man kan vara glad och avslappnad?? Helt sjukt .
 
Just nu sitter jag i Patriks lägenhet med Isabell, och kissen Tiger dåda :P
Jag orkar inte fara och jobba med Musiken,.
Jag vet lixom inte vad jag ska göra eller ta mig till längre, och de känns väldigt jobbigt. Jag orkar svara på Sms, jag vill inte Ring, Jag har blockat.
Är de bra lr ?

Jag vill tillbaka, men skulle de göra saken bättre? Jag kanske aldrig skulle ha farit dit, då kanske jag inte hade känt så här. Jag får ju dissen nu , Och de känns som att jag försöker och inbillar mig för mycket . Tänk om det inte blir som förut när jag kommer tillbaka. För jag ska dit, jag har bestämmt mig, vare sig någon vill lr inte.
Allt måste bara bli tillrätta, och jag ska försöka inte ställa till det .. Igen
det är nog som det redan är.
Och ändå så har jag ingen aning om vad jag snackar om . 

06.15

Ja då var  det en ny dag, Vaknade 06.15 plupp väckte mig..

det kändes vädigt jobbigt att somna om för då när jag vaknar vid 8 tiden som bestämt kommer jag vara jääätte trött .
Och som vanligt är de regningt ute.



Allt började med att jag ägde en bar/hotell som låg inne i skogen men ändå precis bredvid vattnet, typ havet eller något .
Jag vart typ plundrad och sedan helt utan andeldning satt jag vid datorn och spelade Wow i min del av huset vilket vad jätte stort, Mellan mig och min Kusen var det ett förråd  fullproppat med saker. Och vi bråkade och bråkade om varför vi var tvungen att bo ihop och ur värdelösa vi var.

Tillslut så flyttade jag därifrån med min mamma. Utan någon speciell anledning.Pappan i huset visste typ inte ens om det. Han trodde att hon blivit iväg tvingad, precis innan hon skulle fria, och han skulle säga Ja. Vilket Mamman trodde precis likadant om. Han skulle fria och hon skulle säga Ja.

Kanske lika bra att hon stack.

Jag och min  mamma hamnade i en liten stuga och det var snöigt ,  Fast nu var min mamma  gammal. Nästan så att hon påminde om Mormor.
Jag skulle ta sparken till Kyrkis Och hon sa att skoterspåret fortfarande var stabilt och att jag skulle ta den för de skulle gå snabbare.

När jag då hade tagit min spark och börjat sparka genom skogen kom jag ut på en sjö. sjön var svagt öppen på en del ställen och om jag var snabb skulle nog skoterspåret hålla .

Och då är det någon som ropar på mig, men jag bryr min först inte men andra gången jag hör ropen sneglar jag försiktigt runtom mig och ser en liiiten två / Orange prick som hoppar Låååångt ute på andra sidan sjön..
Jag fortsätter sparka och plupp somdet då var ropar efter mig :
" Men dissa mig da  ! Hallåå här borta, Men Dissa mig da ! " 

när jag kommit runt en liten skogsdunge möter jag plupp, jag råkar köra över hans hus.
Sen vaknar jag  av att jag inte har någon känsel i handen och den var alldeles kall, När jag tände lampan var jag blå längst armen =)










Torsdag 22.56

Jag har sååå tråkigt just nu ,
Jag är trött men har ingen lust att sova, det känns som att jag skulle missa något då .
Är så Arg på min dator att jag spricker snart. Inte bara med att den är vääldigt seg den får för sig att stänga av internet mitt i en laddning på Youtube, jag känner mig riktigt puppinuppig just nu.
Det var faktiskt en viktig laddning som var på gång ! å när jag kommit halvvägs så bara döööör alltihopa??
Att det inte ens GÅr att fixa bredband här ute. snacka om att leva i Ingenstans...



Något lite roligare var väl min tur till stallet. Det var väldigt trevligt att fara ut en långtur i skogen med ridgruppen , Jag fick prova en ny seg häst hah men de va skönt att ta de lugnt för en gångs skull faktiskt, sen var de en tur tillbaka till döstället.

Imorgon har jag faktiskt saker att göra =) Hoppas det känns lite bättre då än idag.

16.37

Just nu vill jag inte göra någonting , solen skiner men det känns ändå inte alls värt att gå ut. Fast än jag vet att jag måste, och jag lovar att det kommer kännas bättre efteråt, men jag gör det ändå inte.
Jag är så himla less på tt må så här. Det är nästan som att jag inte styr mig själv utan bara gör och gör ingenting,

Jag orkar inte fara till stallet , och jag orkar inte gå ut me hästen, för de kommer säkert börja regna snart igen,. Och jag har som ändå ingen lusst.
Det här är en sån där depp period, då allt bara är fel och då ingenting är som det ska, och då jag förstör för mig själv och är medveten om det. Det är också en sån där period då man inte kan häjda mig själv för någonting .
Och jag hatar det.





Det värsta är kanske att jag vet vad de beror på , och det är löjligt. så jag tänker inte berätta.
Men något som kanske är ännu värre är att jag vet vad jag kan göra för att få bort allt , men jag vågar inte och jag orkar inte göra det. Och det är himla lätt. Men jag orkar inte.
Jag orkar bara inte, hur dummt låter inte de ?? Jag vill alltså sitta här alltså ? 
Jävla psyk.



Något lite roligare är då att jag och Isabell är nära en lägenhet i Umeå. Och jag är tvåhundra kronor närmare min spanien resa.
Jätte bra.

Tordag

Dagens humör: Deppig
Dagens mående: Slö
Dagens borde: Vakna till
Dagens frisyr: slarvig knut och diaden för att hålla borta luggen
Dagens klädsel: mjukisbyxor och linne
Dagens planer: Ut i världen ikväll
Dagens vill ha: Fint väder
Dagens längtan: middag
Dagens fundering: Vad fan är värt egentligen?
Dagens beroende: Msn
Dagens tråkigaste: Mit liv för tillfället
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt: Miss You 


00.17

Just nu sitter jag och halvsover framför datorn i piamasbyxor och ett linne. Det kändes väldigt slappt. Tv:n är på och någon konstig film som jag verkligen inte bryr mig om visas, tror det är en boxningsmatch just nu .
Sitter på Msn och pratar med människor , nu drar en av dom..
Jag har nästan blivit beroende av min dator. Nu sitter jag vid datorn minst en gång per dag. Och då varierar tim talet
ganska ordentligt. förut var jag aldrig vid datorn nästan, mest bara under skolarbeten.
Men små saker i livet gör stora förändringar, det är ganska konstigt.

Det känns som att jag har en helt annan uppfattning och annat tänk än tidigare. Som mitt val av gymnasielinje, Det låter inte som jag att välja att gå Livsmedel. Men de känns rätt och jag kommer ha användning av det. Jag har också större chans att få ett jobb efteråt. Visst kanske chansen inte är stor men Aah du fattar. jag har ju en grund utbildning lixom.
Men det finns en hake. Enligt vad jag har hört så får man äta upp fina bakverk och hittan å dittan, och jag kan inte motstå allt i världen. Jag är livrädd för att bli fet. Det är en av mina största fobier. Jag är redan ganska mullig,trots att jag faktiskt gått ner 4 kg sen jag kom hem från spanien. Jag gick upp tre där borta. haha

Isabell berättade att vi ligger tvåa på en lägenhet och jag har även jobbat ihop mina första sparpengar för spanien resan. Pengar är väldigt viktigt. viktigare än man kan tänka sig tror jag. Jag ska till spanien, jag ska flytta hemifrån , jag vill roa mig med mina kompisar. Och allt kostar pengar. Det kostar typ pengar att få ihop pengar, om inte annars så kostar det energi. haha

Och känslor.  Åter igen.. Känslor.. Mina känslor har nog också förändrats mycket nu inför sommaren. Men speciellt nu efter jag har varit i Spanien, och när vi slutat skolan. Allt har varit så känslo samt. Jag har lämnat kära vänner överallt . Nära som långt borta , .
Och Kärlek, Är de tänkt att kärlek ska vara förevigt? jag är en nybliven 16 åring. Allt börja kännas så tort , enformigt liv.. Lite spänning skulle sätta susen. Och hemligheter kanske börjar bli mer än hemligheter . Ord som inte borde komma ut kommer ut ändå , och det slutar med att allt blir fel. Det blir alltid fel .
Ord som inte ens har någon mening utan allt för att bra följa med, för att vara oskyldig, för att allt ska vara som det var,. för att kanske dölja vad vet jag?

Och att försöka le när man inte ska . Att blunda när man måste se. Vad tusiken snackar jag om ??


Dagen efter

Dagen efter är aldrig som den innan ,. huvudvärk ... Japp . halsont.. Värk ligen . ont i tårna... Jaa 

 Hade då väldig trevligt igår i alla fall,  trotts dugg regnet. Men de slutade kanske inte som planerat, men det tar vi en annan gång.

Och nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Man ska aldrig tänka på sig själv... Det blir aldrig något bra av det..



Avslutning

Nu är de sommarloooov . Känns ganska skönt men ojj så jobbigt det var att säga hej då .
I början var de mest bara skönt att få slippa allihopa och skolan å allt. Men i eftertanke så kommer man sakna alla. Jag kommer sakna Marie, min mentor hon är underbar, både en bra lärare och en bra vän.
Och Lottie kommer börja i vännäs medans jag är på östra...  Tommy kommer inte hålla upp dörren längre och Nedia kommer inte stötta en som hon tidigare alltid gjort. Ingen turbo fjortis i klassen. lr kanske,..
Inga typiska kommentaren från en Sjölander å grabbarna Långström..
9a,  vi är verkligen bästa klassen ever. Saknar.

Jag nådde då Alla mina mål för terminen. Mvg i spanska,bild och musik.
När jag gav hejdå kramen till Cris sa hon " sluta bara inte måla nu" och de kommer jag aldrig göra.






Och spanskan har alltid stått mig nära. Jag börjar prata mer och mer vilket är väldigt positivt. Tack gode gud att jag fick mitt Mvg,

Musiken är min passion och en stor del av mitt liv. Jag fick bra support och snälla kommentarer efter mitt uppträdande i Kyrkan idag, så de måste ju ha gått bra. det var då så de kändes. Jag kommer även jobba med musiken i sommar och mer med min egna musik tillsammans med Jon. Hoppas att en gång i livet ska de gå väga.

Nu har jag ju trots allt mitt slit bevisat för mig själv att jag verkligen kan något. Det känss ruskigt skönt, nu har jag nya förhoppningar nya mål och en helt ny startlinje !



Ikväll blir det fet ferra med Mattias,Lukas och Lottie Och en sent natt me gänget ! =) tagga ganska bra nu faktiskt .

 Lottie och jag har då en väldigt speciell relation, vare sig det vill eller inte så kommer jag sakna henne.
Första gången jag träffade dig var jag med Millan,  Jag gick i 6:an och kände fortfarande inte så många.
Jag och millan gick då in på konsum för att köpa godis då du och Elin satt där och börja prata med Millan.
Sen var de då en vacker sommardag då vi slutade skolan tidigt och jag och Millan bestämde oss för att gå förbi biblioteket. Vi pratade för och själva och jag gick som vanligt med blicken ner i marken.
När jag då väl tittade upp kommer två tjejer cycklande över skolgården och en av dom stod upp och vände ansiktet mot mig och skrek  "  MEN NATTA FÖR I HELVETE! "
min  första tanke " vem fan är de där ? "
Men då vare ju lottie, Efter den dagen har vi varit som bill och bull,piff och puff och ibland som tom och jerry =)
Hon vet väldigt mycket om mig jag nästan lite för mycket om henne. Hennes hem är mitt hem. mitt hem är hennes hem. Katarina ( Lotties Mamma) har tillochmed kallat mig för hennes extra dotter. Det är väl ändå något speciellt? Jag tror inte att en sån här relation kan ta slut. Men därimot att den tynar bort.Men jag vill inte låta det hända. Men rädslan finns ändå där att det kommer hända vare sig man vill eller inte. WE will still be friend forever. Thats it.



den 7 juni 2006, 17:05:18 ( tror jag fyllde 14)


Under mitt liv på högstadiet har jag fått lära mig mycket.
Men aldrig någonsinn Kemi och fysik...
Vänner är mer betydelsefulla än man kan tro, ta aldrig förgivet och våga leva! =)
Även fast det blir lite tokigt där i mellan =P

Jag fick även veta att jag har dyslektiker (ursäkta stavfelen)
dock inte mycket men de finns där.

Och nu börjar allt om igen..


21.08

Jag är trötter.
Jag har skrivit färdigt min låt och de känns jätte skönt, den är ganska fin ändå , ja är nöjd. Lite faktiskt .
Men jag vet inte vad texten handlar om riktigt . Det blir som en konstig känsla när jag spelar den på pianot och sjunger texten i huvet . Will you remember me ,, I remember you.
sedan helt plötsligt, as my tears fall down my cheek ...
Jag vet själv inte ens vad jag vill säga med det hela. Allt har bara varit en känsla jag skrivit utifrån, som jag själv inte kan beskriva.
Haha på tal om ingenting så börja jag tänka på Den fula ankungen . Han som skrev den  ( tror väl att de var en han )
Var ju tydligen lite utanför som lite och sedan vart han en berömd författare.
Haha fattar inte varför jag börja tänka på de nu helt plötsligt .



När du träffar en människa på internet. varför är det då så lätt att bli vänner. om du inte träffat den personen förut?
jag är en den som gillar att folk varken hör eller ser mina "låt verk" innan dom är färdig, och personen vet vad som ligger bakom..

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en tidning tills jag somnar.
mina vänner vill inte svara på Msn , när jag som mest behöver dom , typiskt

9/6

Jag kom åt spisen me fingret idag, Ajaj



Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Fast okej , För de första så längtar jag himla mycket tills jag går ut 9:an fast ändå inte. Det känns som att jag kommer sakna skolan på något vänster, alla vännerna runt om kring, min spanska lärare , hon är underbaar .
Men min klass kan ta dig i rumpan :P Ibland är dom så jobbig allihopa

Men jag kmr nog sakna dom någonstans ändå . .

Musikskolan kommer jag också sakna. Mest av allt. Och Roland, han har lärt mig de ena och de andra, hoppas bara de kmr gå vägarna nu när jag ger mig ut på egen hand.

Jag skriver då en ny låt, lr två , en duett med Isabell , jag tror de kommer bli bra.
Det går bara inte att  leva utan musik. Tack gode gud att jag har Jon som hjälper mig med mina texter och acorden.



 

En Söndagskväll

Det var då en söndags kväll med Sandra.lottie och Isabell.
De börja me 4 slutar me 2, Ojj så skrattet kändes härligt
Det vart då iallafall tv.spel med Sandra. Något dans spel och jag vette tusiken vem som var bäst.
Okej Sandra var bra men jag tog henne några gånger ! ;P



Och hon är Tooooki !
Himla vad jag saknat denna tjej.Hon är underbar, måste upplevas, går inte att beskriva alltså =)




Att så små saker kan ända så mkt. Uppfattning, känslor allt kan ändras bara för att du träffar En person, eller gör En grej Säger en Annan eller bara drar en vit lögn.
Och när något går på tok , så känns de . I hjärtat lixom.
Och sen helt plötsligt känns de bra, även fast man fick dissen ..

 Imorgon blir då första och sista dagen i skolan efter spanien resan . Vi ska spela brändboll så de blir ganska slappt. Sen blir det träning å genrep för sången på avslutningen.
Sen går vi ut 9:an och jag börjar på gymnasiet efter sommaren.
Tiden känns för kort. Det känns som att jag inte kommer hinna med det jag vill göra nu under sommaren, och som att det finns ännu mer som hindrar mig. Typ pengar, jag har ett sommarjobb. Hoppas på ett Andra.
Jag vill tillbaka till spanien, tävla med hästarna, fara på festival , umgås och festa med kompisarna , vara med Mattias.

jag vill också lyckas med mina låtar. Skriver två nya nu.
jag vill lyckas någon gång..

MoppeBrud

Ja då var Moppen framme ! =) Lite kul det var att köra. Den går som smooooort

Det blir en kväll med tjejerna ikväll !

00.01

Det är otrolig så man kan sakna människor.
Just nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att en viss person ska logga in, men tror du det händer?? Nej


Och lite på tal om ingenting,  känslor är ganska roliga.
Man kan som inte veta vad man känner alla gånger. och när man ska beskriva något.. är de omöjligt,
En person man knappt känner kan man ändå sakna någon stans där inne.  Och de är ganska Gulligt =) haha

Cola å Män

Jag säger då det. Pojkar och Cola är ju läskigt.
Varför köper man en Cola och har den framme utan att ens röra den.
Alltså Den blir ju äckligt.
en lösning på detta dåra. . Man köper en Cola ställer in den i kylen och när man vill ha den, tar man ut den,ställer den på bordet och drickerr ! ? är de svårt eller ?
Och var tror du Männen svara ???
DOWN TIME
Dom är ju hopplöööös.



Nu sitter jag då med Dessa hopplösa män och väntar på Isabell .  VI ska Softa skulle jag chansa på =)



7/6 -08


16 år idag .
äntligen känner man sig utvilad efter den långa bussresan och den stressiga dagen.
Tiden i spanien har varit underbar, trots lite regn har man haft jätte roligt .

Första kvällen var ganska jobbig. vi hade som högst sovit 3 timmar men de tvivlar jag på att jag hade gjort. åsså kom vi hem vid tror jag de var två tre på natten. Man sov ganska skönt den natten kan jag lova.
Sen var de ju frukost. I spanien äter man oftast ingenting direkt när man vaknar.
Haha jag fick muffins ,yoghurt och en chokladbit. kanske har skrivit de lite tidigare men spelar ingen roll.
Mitt tidigare nyttiga liv i sverige var ju bara att glömma ! =)

Shoppingen i Barcelona var ju också något man måste nämna ! Himla Nice. trots de köpte jag nästan ingenting.. :/ De kändes lite tråkigt faktiskt men de fanns mycket att både välja och se.

Tuggummiköpen gick inge vidare i spanien heller. men som tur var hittade jag ett 4pack tuggummiaskar med bra smak och som räckte länge inför resan tillbaka hem.  Tjoho =)

Jag fick en massa nya kompisar. Lidia och India var klart dom roligaste flickorna i spanien
Sista kvällen i spanien hängde jag med dom i stort sätt hela kvällen. Då träffade jag också Abel igen. han fyllde 17 år och vi sjöng för han på svenska .  Det var ganska roligt  =) Han var då en hiiimla trevlig å gullig pojk :]

India jag och Lidia



Att säga hej då var då ganska jobbigt. Nu får jag inte träffa dom mer. lr joo jag ska tillbaka i Augusti om jag får tillräckligt med pengar.
Onsdags kvällen var ju jätte rolig men sedan grät vi heela vägen från centrum och hem (15-20 min gåavstånd) .
Guillem och hans familj var de bästa du kunde begöra. Söta och fruktansvärt snälla människor.
" He is not so beautiful but he is my son and I can´t do anything about it " haha pappan i huset ville att jag skulle ta med mig lillebror !
Jag Älskar dom verkligen .
Då tillslut stod vi vid bussen å grät. lr jag gjorde de iaf. å Lovisa .



Allting hade gått så långsamt. det är svårt att komma ihåg vad man gjorde dagen efter men bara några dagar till skulle vara sååå bra.
Allt var så annorlunda där gemför med i sverige. 

La Bisbal <3





16 år

jaa då var man tillbaka i Sverige Och 16 år är man då nu =)
Sandra var den första jag prata med i mitt 16 åriga liv.
Mattias skrev mitt första Grattis på min 16 års dag.
Tánia var den första som sa Grattis i förskott.



Jag älskar verkligen spanien.  brännan vart ju ganska lyckad iaf

España

Fest i lördags , himla Niice !

Millan var en packàsna, sööt tjej
jag traffa da massa tokiga manniskor. En del helt galna.haha

i spanien kan man göra vad som helst, och dà menar jag vad som helst ;) àldern sätter inte stopp här inte , haha =)

Idag är vi pà skolan. Skolan ser i stort Sätt ut som ett fängelse, bokstavlit talat.
Vi ska vara här i tre timmar och sen ut i La Bisbal. Jobbigt hah.

Familjen jag bor hos är jätte trevliga, Guillem har en lille bror som är Stek Cool. Hans pappa är klart soft och med morsan blire spanska , men de är ganska bra, Fàr jag lÄra mig lite :)

Dagen vi kom hit var jätte solig och man vart genast brun, dagen efter dà vi skulle utoch steka pà stranden började det regna..
la bisbal är värkligen en mysig liten stad.



àter igen har jag köpt ett dáligt tuggummi. Här finns det mest bara konstigheter att tugga pà.
Maten är jätte god men mycket fett och skiit.
Min första frukost bestod av muffins, choklad kaka och Yoghurt. Jätte nyttigt.

RSS 2.0