Onsdag

Jo, det har varit en jobbig dag. Om det är något som varit positivt så är det de vackra vädret och den extra långa lunchen vi hade idag.

Att kärlek gör ont det är något jag tror vi alla vet. Men att vara rädd för att vara kär är något jag tror vi inte tänker på.
Det är ju tänkt att det ska vara underbart.
vissT?

Söndag

Jag tror att alla har en uppgift här i livet, det kan vara svårt att hitta men när man väl gjort det och gjort sig rätta för det så blir man lycklig eller så tar allt slut.
Jag ska då sluta, blunda och låta tiden föra mig fram från och med nu. Och det kommer bli tungt det vet jag....

Pojke pojke haha omg dra åt helvete =D

Lördag

Nu vet jag inte vad jag ska säga längre. jag är mållös och måste duscha.

Fredag

Det är lov och jag hoppas på en annorlunda fredag...
jag har sedan elva på morgonen fram tills nu smsat ganska pric 120 sms =) Jag är klaaart beroende, men de är faktiskt nödvändiga saker jag snackar om =)

Nu ska jag fara till Sara på Umedalen,  sen blire umeå runt i jakt på lite äventyr =)

Onsdag

Jag tillbringade gårkvällen i umeå  hos Sandra, det va ju tänkt att vi skulle på fest med som sagt. Den största festen var nog på hemvägen =) Jag ska ändå inte klaga , visst det var trevligt så länge det varade lixom , och att gå hem från väster slätt var inte så jobbigt som jag trodde..
Idag väntar då en bussresa till Vindeln igen för att jag ska ha teori lektioner på kvälln, det kan faktiskt bli spännande då jag hinte har haft lektioner på as länge.. =/ Men som sagt, det kan bli kul och det drygar alltid ut tiden en aning...
Mer mot kvällen vet jag , lär väl bli som vanligt att Jag och Lottie är med Figge och hamnar någonstan och ser på film eller drick . Han fyllde trots allt år i går.

Jag har verkligen inget roligt att berätta...

Måndag

Varför känns det som att veckan snart är slut när den egentligen inte ens har börjat  ?
Jag är då som sagt var fortfarande kvar i vindeln och det är riktigt skönt, en lösning till att jag är så fruktansvärt trött kanske är det att jag faktiskt har börjat slappna av efter all stress och bara allt som rört sig runtom.
Klart att ingenting är över.. Men det är alltid en återämtning.
Nu blir det då ännu ett avsnitt av desperata hemmafruar. och en god natts sömn =)

Gnatt

Söndag

Söndagens solsken och slöööa brudar påväg hem från kussjön efter en mysig kväll vid brasan med en öl och skotran. 
Jaaa det är väl kanske en ganska bra sammanfattning på vad jag har gjort idag. För de slutade inte förrän 4 inatt =)

Jag och lottie tog oss en skritt tur ut i skogen idag . i kvällssolen tillsamans med Figge.Lotties pojkväl, och JO det är sant att han faktiskt frivilligt satte sig på hästen. Är faktiskt ganska imponerad av den pojken,

Fredag

Det här blir en speciell fredag som inte kommer upprepas.
Jag har verkligen glömt bort hur fint det är borta , Med natt solen som bländar och lyser upp det jag en gång kunde säga var mitt hus.
Jag har glömt hur orden Nu är det mat  låter när mamma ropar på mig nerifrån..
Det är alltid lika hemskt, men nu sitter jag här och tänker endast njuta av förändringarna som skett i mitt förra rum.

Onsdagens fågelkvitter

Måste erkänna ännu en sak, Jag har aldrig varit bra på komplimanger.
Men just Denna dag. En Solig vacker Onsdag då sjungeriet nästan gick åt h.vete och att jag fick en Extra spelning så haffade en heelt random tjej mig i korridoren " Fan vad du är duktig på att sjunga"
kändees..... helt sjukt...
Jag vet inte om jag kanske tagit åt mig någonstans men kan som ändå inte släppa att hon bara tog tag i min arm och sa de, jag har som aldrig sett henne förut...




Annars kan jag väl bara sucka åt livets dammkorn ,..


RSS 2.0