Helg..

Man ska ju som sagt var aldrig klaga på helgerna. Det är skönt att slippa arbete och allt annat mellan himmel och jord. Eller man kanske inte gör de .
Det här har då varit den absolut värsta helgen jag kan komma att tänka på , och nu när jag sitter och tänker igenom vad jag gjort så kommer jag fram till saker jag INTE gjort som jag borde göra och klockan är redan 20,33

Tävlingen i lördags gick kanske inte riktigt som planerat, L.c gick jätte bra, fick ett stopp. med det var som sagt var inte bara hans fel. mest mitt faktiskt.
Vi bestämde oss för att göra ett försök på en L:b alltså en meter. hinder nummer 1,2 och tre gick jätte bra, dom var dessutom med i förra omgången.
Hinder nummer 4 som var en stor oxer vägrade han på, när vi tillslut kom överens om att vi skulle över så fick han fart, hinder nummer fyra var som en inledning till en kombination på ett glaoppsprång. Jag fick inte tillbaka honom ordentligt efter oxern men de kändes ändå bra, Sista steget in i kombinationen känner jag att han far till vänster, jag hann aldrig reagera innan armen slog i  infångaren i nästa hinder, rätt som de är flyger armen med mig efter som landar på vänster bäcken och studsar fram på huvet, Det slutade med en lätt hjärnskakning och svåra snärtor :P skrapmärken på magen,armen och handen, men jag överlever som sagt =)

Man kan ju inte låta det här förstöra min helg..

Jag vart sängliggandes..



Men jag trodde verkligen inte att det skulle förstöra allt.
Men genom att få en massa skit och dissar  så mår man verkligen inte mycket bättre. Inte nog med det så fick jag skit från fel person..
Om du någon gång skulle göra något fel mot en person så vill du väl ändå höra det från den personen och inte från än annan ?
Det är inte gjort något fel mot någon men det var ett lätt exempel..

Jag tror inte det är tänkt att jag ska få ha bra självförtroende, för när jag väl är på topp faller jag som en sementklump så långt ner man bara kan tänka sig. Och det går bara inte att resa sig igen, klumpar kan inte gå.......

Och just nu mår jag skit..

People,People and pointing fingers

Dagens dag.
Jag började inte egentligen förän tjugi över nio, men jag är snäll och följde Isabell till skolan en timma tidigare, så det vart ingen sovmorgon.
Jag har också tagit mig en bra promenad till och från skolan, och självklart äter vi Pizza till middag =) nyttigt.
Annars har jag suttit och väntat på isabell och pratat med Lukas, vilket var fruktansvärt trevligt faktiskt , jag har som aldrig sett dom sidorna hos honom som han visade, himla trevlig prick, jag tycker bra om honom =)


Jag kan fortfarande inte släppa människor och deras tänkande. En väldigt trevlig och hjälpsam kille på skolan  är verkligen trevlig och öppen, men på en viss lektion blir jag då irreterad! Det är då Matte, om man nu skryter om hur smart och duktig man är så fattar man kanske att man måste ge andra möjlighet och tillfälle att tänka OCH få svara på olika frågor ? och varför skynda på genomgångar när man märker att andra inte förstår?
Eller att vara en mytoman ? Att komma på myter om att vara intressant ?  Det värsta är ju ändå att de märks, jag är verkligen inte intresserad om du druckigt de värsta eller varit med om de andra fjärde och tjugonde.
Varför jaga iväg folk istället för att ta en normal kontakt ?
Jag kan bara inte förstå sådna saker ibland, men de kanske inte är så uppenbart för dom som det är för mig.

Att ha Sex med en bänk ! ? Hur desperat måste man vara då? Och om man tänker bakgrunden till de? Man går förbi en bänk med hål, och blir bara sååå kåt att man inte kan vänta tills man kommer hem, utan riskerar häldre att fastna i en bänk och riskera att bli fullkomligt steril? Men i sådna situationer kanske man inte tänker i huvud taget,
Frågan. Vad tänkte du på ? Och svaret Jag vet inte. kanske faktiskt finns.
i vissa situationer tänker man verkligen inte, eller man vet inte vad det är som händer..

Att man har så olika sorters personligheter att det nästan bli skrämmande är också väldigt... skrämmande..
och att de kan variera från period till period så man kanske ger någon fel uppfattning om vad som är ens sanna jag.
Men hur vet man vilket som är ens sanna jag om man har så många olika personligheter??

Jag vet då inte vart jag är.. just nu..

Historia Snille

När man nyss har börjat Gymnasiet så måste man ju bara drömma om det. Och någon gång gör man ju bort sig. Eller hur? Så jag börjar med att göra bort mig i en dröm, en liten mjukstart =)

Av någon anledning så var jag så "duktig" på historia att jag fick vara och läsa med tvåorna, men saken är ju det att jag egentligen inte är så pass bra att jag ska läsa med Tvåorna..
Jag kom som vanligt alltid några minuter för sent så jag var tvungen at sitta i mitten, längst bak? Vi satt i en båge på fem rader och längst framme stod min engelska lärare och undervisade i Historia.
Hon är väl ca 165cm och brunt kort klippt hår. Hon hade ljus blåa nötta Jeanse och en ljusrosa blus med vita prickar på.
Av någon anlednig får jag alltid tränga mig fram till "min plats" och jag hade alltid ett rakt sikte fram till läraren.
Och en gång glömde jag min dator. Och inte nog med det så hade jag missat historia stunden som var viktig för att vi skulle klara våran inlämningsuppgift som skulle handla om Gustav III.
När jag då kom in i klassrummet och hade hämtat datorn,trängt mig fram och tagit plats såg jag Tankekartan våran lärare hade skrivit upp på katran om Gustav III. Det stod saker som "Vart ifrån?" " Musik?" och massa mer.
Jag visste helt klart att jag redan kunde svaren, men jag  kunde bara inte svara, Eller jo... men vad jag sa kom jag inte ihåg bara det att " men varför frågar du inte någon annan? " när det var mitt mintliga prov.. inför hela klassen. 
Sen när den skriftliga delen kom började jag berätta om mig själv som Gustav III. 
Enligt min skrivuppgift bodde han på Mariehem, musiken var musikalisk och han har gått i skolan i snart två veckor.

När jag då hade lämnat in skrivningen. Och hade kvar ett exemplar. Så kom det fram en lång lite smått muskulös kille med brut hår och börja prata med mig.
Jag berättade att jag tyckte det var lite jobbigt att ha lektion med äldre tvåor för att jag egentligen inte alls var så himla smart som alla möjligtvis trodde.
Hanns svar lugnade mig så väldigt mycket så han sa att ingen där var särskilt smart. Speciellt när man ber andra svara på sitt eget prov .
Och helt plötsligt ropade han högt och klart för alla att jag hade skrivit heelt fel på inlämningsuppgiften. Han skrattade väldigt gott åt att musiken på hans tid var väldigt musikalisk.
Och visst.... det var ju inte de bästa svaret på ett beskrivande över hur musiken var..

Sen vaknade jag och började skriva ner stödord på baksidan av ett kvitto.

Tisdag

Tisdag..  Det måste nog vara den konstigaste dagen på hela veckan. Av någon anledning så känns de som att det har gått en evighet av veckan men när man då tänker efter så är de bara Tisdag....
Nu har jag som sagt var ingen aning om vad jag ska göra, Jag slutade klockan elva,..  Jag är ätit lunch,hämntat mitt Id... Nu sitter jag vid datorn på skolan och kom just att tänka på att jag måste hämta min ämnesbok för att markera vilket ämne det är bakom varje flik ... och pennan fick jag låna av Sandra så jag kan inte bara skippa gå hela vägen ner i källaren och förbi ett antal skåp och alltid hoppas på att jag inte ska gå förbi mitt eget. Så jag kan bara inte skita i de... Det är nog dumt. Så så snart jag är färdig men de här å laddat ner lite musik , och ladda ner nya msn.. Eller det gör jag nu.
Som sagt så har jag haft slappaste dagen .
Vi började 8.20 och var i scharken.. Vårat första uppdrag vart att göra kättförs in en konstig kvarnmaskin.. Men för de så måste vi ju förbereda något att strimla. Vi fick då varsin kött klump som vi skulle rensa..

Jag trodde verkligen att de skulle vara jobbigare än det var, eftersom att jag är vegetarian. 'Och visst i början var de lite konstigt och det känndes inte riktigt Okej,. men Sandra gav mig ett annat sätt att tänka.
Djuret är redan dött och lider inte.
Bara den lilla meningen gjorde de mkt lättare. Jag var lite förvånad över hur lätt det var. *Jag fick också stort beräm av läraren  när jag slipade kniven perfekt på första försöket :D det känndes ganska bra =)



Nu i eftermiddag blir det nog till att dega och om jag har energin så ska jag gå ut på en promenad.
Först nu när jag är 16 år och två månader har de slagit mig hur mycket jag egentligen älskar min mamma och så tacksam jag är över allt hon gjort och gör.
Möjligtvis om det är de som har gjort att vi kommit varandra närmare.
Allt de här slog mig faktiskt nu i helgen när jag red. Jag brukar vara barnvakt till en famiklj med en tio årig flicka . Jag och hennes mamma Helena kommer ganska bra överens då hon har sin häst i samma stall som jag.
Tillbaka till hennes dotter. 10 år om inte elva, och hon har utvecklas så himla mycket på hästryggen. Kanske så mycket att det har gått henne lite åt huvet, Eller jag kanske ska säga trotsåldern. Saken är de att Helena inte har tålamodet. och när jag sa mina visa ord (vilket ofta dyker upp i familjesamlingar ) så tror jag hon fick sig en tankeställare.
Egentligen var de inte de jag ville komma fram till utan just det att jag kommit min mamma närmare, när jag var ute på promenad med henne igår fick jag verkligen en bra Mamma dotter känsla =) Det är sköönt
Jag älskar min mamma <3

Hp

Då har jag världens längsta rast, och jag sitter i cafeterian med en dator i knät och bloggar .
Lp1b var dom första som fick datorer från skolan. Och nu sitter i stort sätt alla med en dator framför sig. Ganska soft faktiskt.

Det är känns lite kusligt då alla verkligen kollar på en som om man har fått Nörd stämpeln i pannan lixom.
Jag sitter i alla fall och pratar med malin på msn, och hon sitter kanske två meter från mig.. hah
Det är ganska roligt att man kan sitta och snacka hemlisar på en plats där det är lixom hur många människor som helst, och ingen vet någonting,. =)

Nu är jag riktigt hungrig och jag vet varken var det är för mat eller när de är dags för lunch. möjligtvis så öppnar matan klockan elva...

En vecka och en söndag

Nu som sagt ska jag snart fara tillbaka till Ume.. Men jag tänkte skriva lite här först innan jag drar.
Jag har ju nästan en hel vecka att berätta om egentligen. Men de har inte varit så himelens mycket nytt som hänt.
Jag har ju tidigare nämnt att vi varit lite dömmande mot klassen, Och nu har jag kommit en tjej ganska nära. Linn heter hon,. Hon är nästa lika virri som jag. Då vi helt plötsligt kom på att vi skulle utforska källaren, och kom ut i ett garage och sen upp i ett litet bortglömt rum med en spiraltrappa, den ledde ingen vidare långt och sen efter ett tag kom vi upp på baksidan av allrummet i F-korridoren. Det var riktigt kusligt faktiskt.
Linns rubrik vart att källaren var precis som filmen  1408! De stämmde ganska bra faktiskt .När vi då hade sista lektionen på fredagen, livsmedels hygien. Så somnade hon.
Jag vet inte om jag kanske har nämnt förut hur snäll klass vi är ?
På varje lektion sitter vi tysta som möss. vi svarar inte ens om läraren ställer en fråga till hela klassen. Det är lite skrämmande faktiskt, med tanke på hur pratig jag alltid har varit. Alltingen är de så att allt är  nytt och lite spänt som man håller tillbaka? Eller så kanske jag har mognat till lite =) Fast saken är ju de att de faktiskt inte är så himla spänt längre.. Ganska soft ändå .
Våran engelska lärare heter ElinSofia och är hur söt som helst! Hon är nog lite av mina favorit lärare. Hon pratar engelska hela tiden och är alltid pigg och glad. Hon berättade att i england kan man inte säga ElinSofia utan där kallas hon för Ellie  Eller Elle. Hon berättade ganska bra mycket om sig själv samtidigt som hon blandade in oss vilket var ganska roligt =)
Imorgon får vi våra bärbara datorer ! Känns ganska roligt faktiskt så nu ska jag beställa bärbart internet att ha i lägenheten :D


 
Jag har ju som sagt varit i Vindeln nu över helgen för att ta hand om hästen. Och av någon anledning känns det helt jätte konstigt att vara här. jag vart tvär deprimerad, och alla dåliga vanor kommer tillbaka och allt är så tungt.. Men varför? jag har inte varit så här innan?
Kan man säga att det finns någon som dålig energi över mig och hemma som inte finns i ume ? Eller sitter allting bara i huvet på mig? Jag kanske inbillar mig och förväntar mig de värsta efter att bara ha lämnat allt i en dålig situation?
Eller är de sant det som jag inbillar mig??

Första dagen för tre år

Igår började jag skolan. LP1b om jag mins rätt, Livsmedelsprogramet på Östra gymnasiet. Jag har faktiskt varit ganska dömmande mot min nya klass. Men nu i eftertanke kanske vi kommer att komma bra överens. Som tur var har jag Sandra och Malin i klassen som jag gick med i högstadiet.
Mina första tankar om klassen var ju Tönt klass, Alla är töntar eller "överlägsna kaxigheter". Men dom är ganska trevliga faktiskt .
Och det slog mig idag att jag är onormalt tillbakadragen. I Vanliga fall brukar det vara ett under om jag sitter tyst och lugn under en hel lektion, men nu har jag verkligen inga problem med det. Kanske har jag bara mognat till,haaha Eller så är de det att det är lite spänt nu i början? Jag vet som inte riktigt.

Imorgon kommer andra och tredjeårs eleverna. Det blir lite nervöst faktiskt, alla blickar som väntar och hur liten man kommer att känna sig.
Fast det svåraste är väl det att man inte hittar, Det ser likadant ut vart man än vänder sig.. Bortsätt från att det är miljonertalt olika koredorer och dörrar.
Vi har också fyra olika nycklar på skolan. Min nyckelknippa kommer nu alltså bestå av 10 nycklar.. farligt
Och på måndag får vi datorerna =) Då kommer jag ju självklart vara mer aktiv än jag nu varit.



Saken att bo i stan känns ganska underlig fortfarande. Man känner sig inte riktigt hemma än och jag känner fortfarande ingen på mitt område. Eller så många på skolan. mest från klassen och möjligen tidigare kompisar.
Att för en gångs skull ta cykeln till skolan kändes också lite ovant, men skönt!
Och man förändras så mycket av att byta miljö också. En av mina bästa killkompis bodde i vindeln förut. Och han var som alla andra lixom. Nu har han flyttat till Stan och bott här i ca ett år om inte två. Och hans stil och attityd har helt förändras. Men de är klart att han är dessamma ändå, Men de syns som att han bor i stan.
Och inte ute i hålan som tidigare. Och kanske att samma sak kommer hända med mig? Eller jag kanske förblir den jag är både ute och innantill.?
Eller så dör de bara.....

Söndagen som ingen Söndag innan

Då var jag tillbaka åtminstonde Nu för en gångs skull.
Under Min korta semester har jag hunnit göra både det ena och det Andra faktiskt.
I Torsdags var jag barnvakt som sagt och det vart till att ta till med det gamla hederliga.. Hyra film och är poppcorn =)
På fredan så vart allting lite mer stressigt när jag skulle till Nordmaling helt plötsligt och hade ca 50 min på mig att packa upp,duscha,klä mig och göra middag. Det slutade med att min middag bestod av en klump gurka .
I Nordmaling var det fest, och de vart en typisk bakisdag på lördagen UTan Pizza.
På lördag kvällen for jag tillbaka till Vindeln med sista bussen, jag var alltså hemma vid elva då jag gick förbi hos Lotties Mamma för att hämta en sladd och självklart vart jag vkar där till tolv ungefär då mamma kom och hämtade mig. Efter att vi kört en bit berättar hon att vi är häst vakt till härstarna nere på stallet som smitit och vräkt i sig ca 10kg kraftfoder och är nu riktigt dålig i magen. Det vart kvällspromenader och kafferaster från klockan två till klockan åtta då jag också hade jobbat färdigt. Allt detta på bara två timmars sömn =)
Nu när jag kom hem sov jag självklart en timma till, Jag måste lyckas somna ikväll också.



Onsdag

Då har man Semester i fyra dagar.
Det känns som att jag har mycket att berätta men tyvärr så har jag inte tid med det just nu .. då jag är barnvakt..

Nu kommer jag också att flytta så jag har ingen tillgång til ator på kanske en vecka eller något liknande.
Så som sakt var så får jag komma tillbaka senare =)

Söndagen

Tack vare vädret har de inte blivit något bloggande på senaste tiden.
Det har dundrat på riktigt ordentligt här alltså! Har nog aldrig varit med om något så ordentligt åskande..
Inte vad jag kan komma  på i alla fall.
Som annars har jag jobbat. Och de kändes riktigt skönt med helg och nu har jag bara tre jobbdagar kvar, sen slutar jag jobba och börjar skolan om bara en vecka.


Igår var jag på bio med Mattias. Vi såg skräck filmen Barnhemmet. Och ja den var faktiskt riktigt bra! Självklart satt jag me händerna för ögonen mest hela filmen, Vilket ibland inte är allt för bra. Min första tillryckning lyckades jag peta mig själv i ögat. Riktigt ordentligt också! Jag fick fullt med tårar i ögat och kunde bara inte se! himla irreterande och väldigt oskillat :P
Men självklart ska man lyckas med allt.

Vi fick lov att vänta riktigt länge för att få se filmen. Jag hade varit i stan mest hela dagen och inrett i lägenheten och så.
Medans Mattias kom med bussen klockan fem.  Och filmen  gick halv tio... Och självklart regnade det och alla affärer var stängda. Vi tog middag på Subway. En promenad runt typ heela stan.
Och som vanligt ägde jag Mattias varranan sekund.
som sagt har jag ju gjort illa fingret och det ser inte ut att bli bättre. Jag lyckades stöta till fingret på något vänster och sa de ,. Och som Mattias är så vart de reaktionen " Nejj men få se! " Snabb som jag är så är de faktiskt FuckYou fingret jag gjort illa.. Han tog självklart tag i fingret, vart knäpp tyst och bara kollade på mig. Och jag skrattar för full hals !

Det är ju då lite svårt att förklara så här hur roligt de egentligen var. Men de va kul .



Dagen Idag blir ganska lugn och soft. Ska till Stallet nu och ha Ridlektion med en tjej från Rödåsel och hennes lillebror.
Sen ska jag packa och tömma lådorna till flytten i morgon !

Torsdag

Snart är det helg , och tack gode gud för det. Jag är så trött på att jobba att det inte finns. Men som sagt så är de inte alls dåligt med betalt =)
Och vad gör man inte för pengarna?
När jag satt och ränsade dom dära äggen började jag tänka på hur det egentligen är att jobba. Jag tror jag fått en bra inblick i hur det är faktiskt. Och ska man inte ha den känslan som jag haft ska man verkligen hitta ett jobb man trivs med. Och tro mig, Jag vill varken höra ett kackel eller se en pensel längre...
Just den här dagen vart jag lämnad själv i 45 min innan stängdags, och jag bad verkligen om att inte en kund skulle komma, Och just som jag var mitt i en bön. hörde jag dörren öppnas. Och en tant kom in genom dörren för att köpa ägg, tur var så vart de jämt med pengar och lätt att växla. Sen kom haken. " hur länge håller sig äggen "
Hur fan ska jag veta det? Jag kände mig så dum som inte kunde svara, men om man har dom svalt så håll dom sig ju ett tag i alla fall ...


Efter lunchen skulle jag upp till vårdcentralen för att kolla upp fingret. Som fortfarande inte har blivit bra..
Jag fick börja med att vänta i ca 45 min innan sköterskan ropa in mig, hon kollade på fingret och bad min träffa en doktor... Alltså i Umeå. jag var då tvungen att fara till umeå, Och vad skulle jag göra när jag sitter i bilen på väg till umeå med nyckeln till hönshus och ingen som svarar i telefonen?
När jag väl kom till Citymottagningen tog det bara några minuter då jag vart skickad akut till röntgen så var de varken fraktur eller spricka...
Va fan har jag ont för då?

Jag kan inte mer än att klaga på sjukvården som är idag, inte nog med att dom är försenade men också att det ska bli så mycket besvär och inge respons. En 10 dagars Iprenbehandling borde räcka.. De sa läkarn
Tack.

Lotus och Sötsaker

Finns det något sötare än små hundvalpar som för växlas med kaniner ?
Lottie har skaffat sig en jackrussel hundvalp.. den är mindre än min Emil och hoppar fram, ojj så söt den är alltså <3
Han heter Lotus :]

Då om några veckor kommer jag få en katt underhuset, Isabell kommer nämligen skaffa en katt till våran lägenhet ifall jag får ta med mig Emil , Och så vart det =)



Superkrafter

Jag drömde en lite klurig dröm inatt faktiskt.
Allt utspelade sig som på en gammal stor skola.
Och jag hade superkrafter, jag betraktades som värsta stålmannen. Fast jag kunde flytta saker och få dom att explodera och en massa krusibuller med bara tankekraft. Och jag kunde göra värsta vindarna och lufttryck och tjosansa baara genom att föra mina händer på nått vis.
Saken var det att mitt uppdrag var att stoppa rektorn som manipulerade skolan. Och det var värsta upproret med äld och allt möjligt, jag vaknade då efter ett tag .
Det var ganska spännande. Faktiskt :P


Söndag

Jag har typ inte bloggat på hela veckan. Och jag har en anledning. Jag har varit så trött att jag inte ens har orkat sitta vid datorn. Uner hela veckan har jag klivit upp klockan sex på morgonen för att göra mig färdig för jobbet klockan sju. Sen slutar jag klockan fyra på eftermiddagen, Och  jag är helt super duper trött.
Jag kände mig väldigt social då Mattias kom förbi en dag, jag sov när han kom ,haha.

Då var de fredag och jag hoppades att äntligen få sova och vila upp mig inför nästa vecka..  Men Icke.
Det var tävlig på lördagen klockan 9 gick första start. Och vi hade två timmars kör väg.. Med transport.
Det vart då till att kliva upp klockan fyra på morgonen och fara til stallet.
Jag kom hem vid sex heeelt slut körd, jag slog på autopiloten och gick och hämtade bomben ute i hagen för ett dressyrpass. Tur var så gick han jätte bra så jag slapp de svåra striderna med honom =)
Jag gick och la mig vid nio tiden den kvällen och somnade som en stock!



Efter den lilla insidenten i stöcke var jag ganska nervös inför den här tävlingen. Hoppträningen i Onsdags hade inte gått så bra alls.Sebbe hade vägrat och jag hade stukat mitt redan stukade finger igen. Lyckat.
På framhoppningen inför 80cm banan var Sebbe helt tokig. Han slängde ut vänstersidan så vi var nära på att missa hindret, Men istället slängde han sig över och vi gick näästan omkull några gånger.
Men när vi väl kom in på banan gick de jätte bra! Han tvekade inte en sekund och vi var de enda felfria unghäst ekipaget =) något ännu roligare var att vi bara hade vindelnbor på prispallen =)
Lottie vann
Mariell tvåa
Natali felfri unghäst
Toppen Toppen

När vi då skulle starta 90 cm banan var de en ny metod på gång. Vi tog Maktkamp inne på banan. På framhoppningen var han helt galen och stod och hoppade på stället och sparkade bakut och drog.
Inne på banan var det en högersväng till första hindret och han slängde ut vänsterbogen. Då var jag där med spöt och slog tillbaka den.. Vilket han inte ttyckte om. Han stannade och börja hoppa runt på stället och stegra och backa och tjosansa sare bara !  Tur att Mats fick en snygg bild när vi stegra lite grann =)
Men när vi väl kom igång vare bara att hålla i sig :D Han var huuur duktig som helst!
Vi slutade då på 16 fel varav 4 var ett nedslag och resten tidsfel :P
Men de gjorde inget , nu vet han att han inte kan göra så.
Jag är då himla nöjd!

Laghoppningen gick väl sisådär, i slutet hade vi två ekipage i omhoppningen, Marielle och Lottie. Marielle hade några nedslag och lottie hade mest otur av oss alla!
Efter fantastiska rundor den dagen gick hon Vackert runt omhoppningen. Och vägrade ut dig på sista hindret..
Det var så otur och himla bra kämpat! Jag tror Vindeln ligger på en femte plats just nu. Det finns inte stora chanser kvar nu men de är första året med lag så det är bara att hålla tummarna för nästa år .



I övriga fall har jag typ inte gjort något speciellt alls, har inte i stort sätt inte haft kontakt med omvärlden i huvetaget..
Nu har vi då ialla fall våran lägenhet!
Och packning och flytteri är igång ! =)

RSS 2.0