DAGEN

Då var de Fredag =) =)
Dagen då allt och ingenting händer , just nu dunkas I Like The Way she do it från högtalarna ! Sjuukt niice
Så nästa bloggande blir nog runt nästa vecka ,

Nu ska jag dra mig , hyytes

Tagga Freedag

Fredag är sjäälvklart dagen man väntat på ! =)


Det är Feeeest


Dagen har faktiskt inte bjudit på något mer än en kylig cykeltur till Mariedal . Lite plocka och som ni ser ovan halloween pynteri =)
Förhoppningsvis ska jag ut på stan nu ikv,, kanske se på film eller något.

Detta är då dagens andra sysselsättning
överskatta som sagt var inte då jag inte vart riiiktig
så nöjd som jag trodde jag skulle bli när jag hade skrissat.

N.Olsson

Jag börjar dagen men en omelett och en Avakado.. Har en känsla av att de kommer hända något idag, Jo.. Kissen klöste mig på bene..

För en gångs skull sov jag riktigt länge ! 11.10 steg jag upp =)



Someone please call 911
Någonting som är farligt ? Aah jag tänker på typ knivar, gå ute ensam i natten. Men hallå nu syftar jag på Pojkar..

Charm,  det är något man bara inte kan komma sig undan. En kille med Charm håller fast en som tjocktröjan på Vintern. Självklart kan ta av sig den men de vill man inte för då kmr man frysa så man behåller den på.
Men vad fasiken är Charm? Man kan som inte säga Vad Charm är ändå.. 
Men om man ska våga närma sig en gestalt av charm kan man nog lägga till ,tonläge , miner, kroppspråket.. Den är inte osynlig , men man har ändå inte lätt för att hitta den. Det är något oskyldigt i den som gör en nyfiken.
Alla föds ju inte Charmiga, men som barn har man en charm som genom åren kanske tynas bort då man försöker hitta sig själv.
Charmen har ju inte med utseende att göra - eller det finns i varje fall inte något större samband. Man fängslas sällan eller typ aldrig av ett vackert ansikte om det inte samtidigt har charm.

Har alla sin egen charm? Det finns ju annars kurser man kan gå för att "locka fram" charmen inom sig. Men Går de att lära sig vara Charmig?
Är de positivt att höra att man är Charmig? Eller kan de omvandlas till något Negativt?

Eller man kanske kan säga att man gör de till vad man vill ha de till. Att ta till Charmen för att få sig ett One Night Stand är ju rena lycko kortet. Men hur lyckat är de för den utsatta efteråt? Och nu känner jag att jag verkligen inte har någon aning om vad jag snackar om =O
Såå jag kanske ska börja avsluta..

Charm är ett dödligt vapen....


som man även skriver med stor bokstav

Äventyr

Jaa jag kan ju faktiskt börja med en kort sammanfattning av hur lovet sett ut. Då de faktiskt  har hänt både det ena och de andra..
Fredag
Jag invigde lovet med en stor middag på Tre Kronor tsm med Malin för att sedan bege mig hem till henne i Vindeln. När vi väl kom till vindeln for vi till Ug för att kolla läget , Konstigt nog är de inte alls lika många människor där nu som de var då jag själv bruka hänga där. Nog för att de var några år sedan men så stora förändringar borde nästan ändå inte skett. Och sjäälvklart spelar man fotboll klocka nio som aalltid, det har alltid varit så och ser ut att förbli så.
Skönt att något är sig likt i alla fall.
Vi kom tillslut hem och gick och la oss runt tolv tiden =)
Lördag
Dagen började med att jag gick upp riiiktigt tidigt och jobbade,  de va lite taskigt att jag inte hann komma tillbaka innan bussen gick då jag hade sovit hos Malin.
Mamma kom och hämntade mig runt 7 tiden och jag stress jobbade för att hinna med bussen som gick tio från Bussstationen i Vindeln . Bussarna går såå dumma tider mellan umeå och Vindeln , och speciellt på helgerna.. Det är ett rackartyg alltså. När jag väl kom hem var jag såå trött, jag städa lite grann och runt två tiden tänkte jag ta mig en PowerNap men lyckades sova i ca 3 timmar istället.
Jag sitter då ensam med isabells galna kisse ..  som ser ut att gilla äppelsaft.



Jag,Sandra och Annie taggade då fest efter ett tag. Men då både jag och Sandra skulle köra nyktert fick vi tillslut fram ett 6pack 3.5or xD
Vi hittade då alltså fest på Haga hos en väldigt trevlig Tjej . Och vi fick se många nya ansikten , det är alltid kul med fest som sagt.
Kvällen vart då sitt egna äventyr de det tillslut vart klagomål och vi var tvungen att dra oss.  Vi skulle dra vidare på efterfest på Berghem, HA HA vilken efterfest . Jag och Sandra cyklade medans Annie,Jonas och Mattias skulle ta Taxi .Joo Tjeena med det . ingen taxi och ingen hemfärd  då jag hade på mig Annies nycklar , ojjojj, jag fick då cykla tillbaka från våran lilla fest som bestod av 4 pers xD
Allting slutade med att jag tog en promenad hem med Mattias och Jonas som sedan även sovde över pga ovädret.
Det va ju ändå trevligt att komma hem runt 3-4 tiden på natten =)
Söndag
Söndagen vart ju då väldigt lugn må jag säga , Sandra kom förbi en stund annars var jag bara hemma ,handlade lite och duscha =) Förberedde mig för någon dag i Vindeln sedan dårå
Måndag
Måndagen var ändå deppig till en början , då sedan mamma ringde och jagade ner mig på stan för vi skulle med hästen till Veterinären.

Väl hos vererinären var allt lugnt =) Sebbe markerade lite på ena bakbenet men de va inget att bry sig om sa hon , och han var knappt en grad fram så jag får nu börja riida igen =D Måste dock ganska självklart börja lugnt , han ska skrittas i en kvart i en vecka , sedan utöka tiden under tre veckor. Om han inte markerer på något sätt får jag börja smyga igång honom med trav och galopp =)

Problemet är ju lite dåra, Vem vill skritta min häst medans jag är borta??
Väl mot eftermiddagen for jag på en HoppKlinic med Sylve söderstrand och Lotta någonting om jag ens gav sylve rätt efternamn xD
Kändes ganska roligt att höra deras röst igen och de kändes heelt otroligt att jag faktiskt har tränat för han en gång =O
Men kul vare, jag lärde mig ändå mkt, eller lärde och lärde man fick sig några tankeställare som jag tyckte vart riktigt värda.
Nu vet jag även hur jag ska börja arbeta med Sebbe igen =) Det är ju som sagt var alltid positivt
Tisdag
Efter måndagens rutt sov jag hos Malin igen . Tisdagen bestod mest av en frukost och en promenad till Stallet.

de snööööade !


riktigt myxket faktiskt ! =O
Jag halkade då två tre ggr , men jag flög inte omkull =D haha.
Sjääälvklart är jag peppad på att äntligen få rida igen, nog för ett de va 15 min men känslan skulle blu underbar. Joo Som sagt den SKulle BLI.. Men så långt tog vi oss inte.
När jag stressat i staller som vanligt, tagit fram alla saker så rumde Sebbe ur hagen när jag skulle hämta honom. Det tog då ca 15 min att få tag på han och när jag väl lyckades med det så hade han trampat in grimskafftet mellan hans hov och skon... fråga inte hur men där satt den.
Tack snälla er för hjälpen som höll i Sebbe medans jag med heeela min tyngd drog ut den.. Det följde ju inte alls mina planer så jag hann inte rida innan bussen hem gick... Jag hann ändå inte utan Isabell var tvungen att komma och hämta mig,, piiinsamt , JA
Något nästan lite mer pinsamt var att jag faktiskt hade råkat ta feel skor från Malin då jag och hennes mamma har likadana =/

Men äventyret en Tisdag är inte slut här inte ! =O
När isabell plötsligt kommer på att fara tillbaka till Tobbah vid tio tiden vill sjäälvklart inte jag vara ensam hemma. Mattso bjöd hem mig och i all stress glömmer jag både NYCKELN och MOBILEN inne i lägenheten...
Onsdag Allt slutade med att jag var tvungen att sova hos min kusin och fick ringa vaktmästarn dagen efter för att be han komma och låsa upp...
När jag kommer in i lägenheten skriiiiker de Städa åt mig höööögt och klart.
Och för att nämna något meer positivt så har jag nu fått upp mina hyllor =) Det vart då en över.... Men jag kommer nog på något att göra av den.

Nu väntar jag på Isabell och Mamma som är och handlar och jag sitter i rummet ensam med Gazza.
Jag kan ju faktiskt säga att jag lärt mig det ena och de andra. Stress löser faktiskt ingenting och man lär sig av sina misstag, inte bara det utan man blir bara klokare .. Faktiskt .


Måndag

Jaa du när de då första dagen på lovet . Jag har en känsla av att de här lovet kommer gå snabbt vilket är fullkomligt förbjudet !
Jag har inga planer på att sitta i min lägenhet om kvällarna iaf så om du har något att dela med dig av såå sääg till och jag är säkert Lättt på =)

Lovet börjar då som sagt med att jag ska till Vindeln och ta Sebbe till veterinären, sen blir de en klinic med Sylve och Lottia i Vännäs , de lär tydligen bli sent , så jag måste kirra sovplats i Vindeln , smaart att jag kommer på de nu =/
Tisdagen ska jag försöka ta mig en Riiidtur =D Det betyder att det blir träningsvärk resten av veckan...
Tisdagkväll och ända fram till Fredag händer ju som sagt var ingenting och lite mindre..
Fredag äre stooor drag hemma hos oss =D Halloween får man inte glömma då blir till att kirra godis FFS =D



Jag känner mig nästan fortfarande Lostad när de gäller vissa människor här på jorden, Hur man kan man egentligen säga en sak och mena en heelt annan ? Och hur kan man låta andra människor tro på en lögn och dölja sanningen bara för att såra ?
Jag förstår det inte. Och jag vill nog inte det heller.

Natt

Nä nu är jag AS trötter , så jag ska faktiskt sova.
Men innan det tänker jag bara säga, Eller kanske jag gör de mest för mig själv , men jag vill såå gärna göra det lätt för mig själv och bara ge faan i allt, Men de går bara inte. Att vissa människor ska vara så svåra att förstå, eller ska man säga Falska ? Eller kanske bara dumma?
Jag vill jag vill jag vill att allt ska va bra men de är det inte och om de nu är så svårt att förstå så visst men nu är det så här att jag vill inte släppa taget bara sådär , folk förtjänar en chans,.

Man är då bra blind.... och jag har verkligen ingen aning om vad jag snackar om just nu .
Jag tänker och tänker, men kommer inte fram till något vettigt svar,..
Vad vill du mig Pojk,,Egentligen?

Faan för dig säger jag då .

sluut på regnet

Det har slutat regna..


99 saker du inte visste om mig

1. Fullständigt namn?- Anna Natali Olsson
2. Exakt ålder? - 16 & 4 månader
3. Vart bor du? - Mariehem
4. Bor tillsammans med? - Isabell och Mamma
5. Husdjur? -1 häst + 2 kaniner + 1 katt i huset
6. Färg på ditt hus? -Typ vitt
7. När är du född? -1992
8. Klass? - Lp1b
9. Vilket år tar du studenten? - 2011
10. Något jobb? - Stallee
11. När ska du sova ikväll? - vet icket
13. Duschat idag? - int än
14. Kramat någon idag? - Inte idag nää..
15. Pussat någon idag? - nepp
16. Vad har du ätit? - frukost
17. Dagens klädsel? - Slapp Jeanse och mjukis tröja
19. Dagens sötnos? - Gazza
20. Dagens roligaste? - Annies nya partybilder
21. Har du många vänner? - rätt såå
22. Hur många har du kysst? - haha, orka räknarom
23. Vem kramade du senast? - Sandra
24. Hur många vill du ha sex med? - hur många jag VILL ha sex med? vad är det för fråga?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - Näärru
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mattias
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - :-):-) ( Anniie)


FAVORIT:
31. Film? -  blood dimond
32. Låt? - vet icket
33. Mat? - Mammas grönsaksblandningstjosan
34. Dryck? - Apelsiin Juice
37. Stad? - Götet kanske
38. Land? - Spanien
39. Ämne i skolan? - färskvaror
40. År? - vet eej, 2008 kanske

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Sandra =]
42. Personen du kysste? - Mattsoo
43. Gången du spydde? - haha, jaadu
44. Gången du grät? - De va ju ett tag sen.
45. Pizzan du åt? - Ojj de va typ en kyckligspecial tjosansa för läänge sen =P
46. Gången du var i göteborg? - Förra sommarn tror jag,
47. Gången du var i stockholm? - Aah de va ju också några sommrar sen =P
48. Gången du var full? - ehh.. Igår =)
49. Gången du var hög? - jag är alltid hög
50. Personen som såg dig gråta? - Sandra,klassen , lottie

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på humör
54. Tv-spel eller datorspel? - beror ju på spelet
55. Singel eller upptagen? - beror på vem man är upptagen med
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -  Nää nu glömmer vi int Apberget?? =O
58. Ragga eller bli uppraggad? - hm... beror på det också ;O
59. Big brother eller paradise hotel? - paradise hotel
60. Svart hår eller blont? - beror på vem
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna tror jag
62. Choklad eller lakrits? - choklad!
63. Göteborg eller stockholm? - göteborg!!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - coca cola
66. Pizza eller kebab? - Själv är jag då vegg
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - en blandning är väl bäst!
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Min ponny,min mor, min syster och nää alltså jag älskar folk som älskar mig
71. Personer du hatar? - inga namn härå.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - inte vet väl jag hur många som har sagt det
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - haha, pass
74. Glassar du ätit på en dag? - kanske 2?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingeeen. om inte fjortis-festivalen räknas
76. Gånger du haft minnesluckor? - haha, no idea
77. Piercingar har du? - 5 i öronen??
78. Personer du saknar just nu? - 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Det är brustet till viss del

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - He våga jag int säg !
81. Ska du träffa imorgon? - Mamma
82. Sjöng du senast för? -  Gazza xD
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Annie
84. Spelade du tv-spel med senast? - Jesper
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Jag bli bjuden ..
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - nej, däremot på ett cykellås
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Min bettyboop kudde

VAD:
90. Gör dig glad? - ett glänsande skratt och ett hej .
91. Gör dig ledsen? - Ett Nej kanske.
92. Vad vill du helst göra nu? - Ringa ett samtal
93. Önskar du att du slapp göra? - ta medicin
94. Vill du ha nu? - pengar,
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Talang och lite skönheet
96. Längtar du till? - till att telefonen ska ringa.
97. Tycker du om dina betyg? - dom funkar helt klart
98. Ångrar du ditt liv? Det är mkt.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Min gåva att snacka =)

Det regnar ute

Fy faan så de regnar !




Gårdagen

Kvällen sååg som sagt var inte lovande ut. Och mitt i alltihopa så började de regna. sen blåsa , sen storma. Och då ska vi på Fest =)
Vi hamnade som sagt var på haga ganska sent runt elva tiden tror jag det var. Det var ganska nice me nya människor faktiskt,Slutade ju då med att alla va tvungen att sticka. Jävla poliser. Annie vart av med sin jacka och jag tappade min vante under äventyrets gång,
Vi drog oss till berghem där vi också var tvungen att sticka, jävla grannar, och då vart det tillbaka till Haga igen, jävlar vilken cykeltur jag fick mig.

Och för att ta de lite kort så fick jag mig trevligt besök över natten ;) haha , efter en låång promenad hem =)



Annie
Sandra

Vi röjer och plöjjer så varför sitta hemma om kvällarna ?
Låt oss hålla ihop.

En eftermiddag

vad heter du? - Natali Olsson
I mellannamn då? - Anna
Vart bor du? - Umeå, Mariehem
Trivs du där? - Hittills
Har du körkort? - Neej
Äger du några converseskor? - nääästan
Favoritdjur? - Pollar
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder, drickaa
Senaste konserten? - inte varit på nån ;P
Festar du mycket? - aaah
Sprit, cider, vin eller öl? - sprit,öl lr cider
Antal kuddar i sängen? - 1 för tillfället
Kan du baka bullar? - med recept
Har du varit med i scouterna? - ja, de va ju ett tag sedan
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc donald's eller burger king? - nääru sånt håller jag mig borta från
Är du allergisk mot något? - Socker??? lite känslig mot mjölk.
Äger du ett busskort? - jajamensan
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Ingeen =P
Vad åt du till frukost? - En banan
Hur ser du ut idag? - sömnig om jag ska sammanfatta mig kort .
Nästa mål i ditt liv? - Varför ha ett mål?
Vad såg du senast på tv? - dr snugles =) 
Hur svarar du i mobilen? - hallå?
Vem ringde du senast? - Lottie
Vad sa den du ringde? -de kom jag int ihåg
Antal timmar sömn inatt? - från 00.00 - 06.30
Sov du ensam? - Nää me Malin =]
Brukar du snusa? - Nääjju
Vad innehåller din favoritnattmacka? - MEn orka snacka mat?

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng; jag?
Såg dig gråta; klassen,lottie,sandra
Du delade en drink med; Jag kör på mitt eget
Du gick på bio med; Mamma =]
Du gick på stan med; Maalin

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? säger det bara om jag menar det
Bråkat med ditt husdjur? haha, yaaah
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Yess sjuukt.

EXTRA STUFF...
Tar du droger? nejduu
Dricker du? yesbox
Vad är du mest rädd för? Att bli fet.
Vilka kläder sover du i? stooor tröja och shorts om inte tjocksockarna också åker på vissa nätter.
Vart vill du gifta dig? någonstans där de är vackert
Vem hatar du verkligen? Det håller jag inom mig
Ha du varit kär? yaah
Har du bil? nejdu
Har du ett jobb? typ två tre ggr i månan?
Gillar du att ha folk omkring dig? yaah
Är du ett hälsofreak? naah, periodvis

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? haha, naah, inte kär-kär
Är du ensam nu? Jaa...
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Randoms
Vill du gifta dig? Vette faan alltså
Vill du ha barn? Någon gång,,Jaa

FAVORIT...
Rum i huset? tvrummet, myys
Typ av musik? allt, typ
Månad? juni

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit? nejdu
Köpt någonting? aah en kajal penna =)
Varit sjuk? naah, små hosta liite?
Sjungit: Jajjameeen
Sagt "jag älskar dig"? nääe
Velat säga till någon att du älskar den personen? inte så att jag har tänkt på det.
Träffat nån ny person? naah
Saknat någon? yeesbox
Kramat någon? yesbox
Kysst någon? Aah de tro jag nog ;)

SENASTE...
Låt du hörde: Afasi&filthy- Livet är underbart
Film du såg: Ghost Chip
Drink du köpte: jag får inte köpa sådant!
Mat du åt: kycklingtalrik =)
Gången du åt en 7-Eleven korv; huh?
människa du slog: Anton,
stora bussresesan: vindeln, hehe
långa telefonsamtal: Igår.. Typ
dusch: morning, soon en ny
irritation: vet icket, på mig själv säkert

FÖRSTA....
jobb: Vindelns ridklubb
inhandlade skiva: minns intee, spice girls kanske
begravning: Daniel
piercing/tatuering: öronen!
fiender: Hissjö maybe?

Tagga

Nu har det gått några dagar sen sist tror jag.. Har inte varit på humör alls för att skriva blogg alltså .
Hade ändå myskvällen igår då jag slutade tidigt Och var med Malin och riiitade på kvällen =]
Taggade dock Inte morgondagen då jag stress jobbade klockan sju till tio då jag skulle med bussen hem. Mockade typ 13 boxar/spiltor på drygt en och en halv timme, känner mig ändå duktig =)
Kunde inte sova nå vidare på bussen heller =O ändå jobbigt läge..

Vad dagen nu har att erbjuda mer än stor städning och en lunchluur vet jag ej. Får hoppas på drag mot kvällen och en icke självisk natt, haha misstolka inte.. ;)

Dagens kväll

Ändå skönt nu då jag släppt alla tankar och tränat på IKSU med isabell och mamma, en och en halv timme =)
Dagen började ju också med ett BodyPump pass på idrotten så just nu känner jag mig ruuskigt hurtig och icke pepp på träningsvärk imorgon. En väldigt bra förberedning för Aerobix passen som väntar =/ ..

Sen är de ju loooooov ! Så hiimla skönt alltså, bara planer och förväntningar håller i sig..



Och som vanligt..
Begär inte för mkt , inte högt men låt tankarna ta kål på dig.

Dagens dag

Jag sitter med förväntningar i mitt rum och väntar på att klockan ska ticka.
Ska till IKSU med mor min. Försöker få i mig lite mat. Datorn bjuder på Kent- music non stop.
Jag bara väntar på att någon ska höra av sig. Det är en egen kategori man kan diskutera, killar..
Man ska heller inte begära allt för mkt. Och ett Samtal är allt för mkt....

Gomorrn

Jaa klockan är som sagt var 6.34 och jag börjar först om tre timmar =/
Varför jag inte kanfortsätta sova vet jag inte, det här kändes då bara lite fär mkt när jag ser att mamma inte ens farit till jobbet =O
Isabell har somnat i soffan så det är jävligt elakt  att slå på tv:n..


Vi får se vad dagen har att bjuda på idag, mer än matte prov som jag verkligen INTE taggar , imorrn har jag data prov,  och jag pluggar verkligen inte på dom =P Men det går som ändå inge vidare såå,.
Fick annars nästan panik igen på matten igår , heelt galet vad livet har att erbjuda alltså .. =/



Jag kanske har sagt att jag var på skolkören igår? Himla roligt faktiskt och lite annorlunda  än den förra,
Nu taggar jag även skolspelning om tre veckor som faaan, min hals måste ju bara vara i full kondition dåå jue =D
Annars hände inget speciellt igår, jag hittade en ny låt som va ganska bra som jag spela på piano.
I Will Be - Avrin lavigne,. inte allt för pjåkig låt faktiskt =)

Jävulskap

Sköön dag idag då jag missade sovmorronen, hade två matte lektioner och Skooooolkören =)

Jag känner mig nu Annars stark nog att vänta......... jag har ändå raderat alla mina tillgångar.

Måndag

Dryg dag idag då jag börja med att komma en kvart försent.,
Och avsluta med att sitta och vänta på lektion i en och en halv timme. Eller jag kan inte kalla de för lektion, det är en möjlighet för oss som behöv stöd i något ämne.
Och de visar sig att jag missar min sovmorgon på onsdagar=/

Förutom det har dagen bjude på känslor. Eller en speciell känsla iaf...  =]


Icy Tower

Gubben är grym jag har de på datorn och jag kan låten =D

Vindeln

Med ljuset i ansiktet och vinden i mitt hår.


Panta

När jag går längst cykelvägen och kollar ner på skorna och tänker på påsen jag bär möter jag en liite liiten varelse på kanske 3 år. Lite längre bort står om jag får gissa den lillas syster och bror och pappan med en barnvagn och ropar.
Den lilla fruktansvärt söta vänder sig om och springer mot dom , Eller Aah springer, rör på de småå bena och jag kan bara inte låta bli att le.
När jag närmar mig familjen hör jag systern skratta. Jag kan inte låta bli att le, och pappan ler tillbaka mot mig.
Så himla söt liten krabat. Som spriner i sin overål med armarna rakt ut, med det fina solljuset som skiner i ansiktet lyyyser det bara. Och skrattet och leendet.

Lyckligt.





Själv går jag då igenom med en påse ölbrukar...... Som jag inte kunde panta för en tjej hade en heeel sopsäck med burkar pantade och jag ooorkade bara inte vänta.
Så jag gick tillbaka, men solljuset i ryggen och med en påse full med ölburkar..

Freedag

Alltså nu vet jag inte hur jag ska sammanfatta mig ! =O
Allt började iaf med att jag Inte var i skolan, jag var hos Sandra vid Östra ersboda, Sen efter ett tag kom Emil förbi med Öl och då vart alla lyckliga =)
Jag tror faktiskt jag ha hitta en öl som är god, saken är de att jag inte kommer ihåg vad den heet.. =/
Nä festen aldrig riktigt drog i gång börja alla ringa runt, och till slut kom de folk, men dom stack nästan lika snabbt då vi skulle ner på efter röjj party på Haga, Vi tog oss till Mc donalds,. Sen vart Jag så less att jag GICK hem =O

Och jag har ingen aning om vad meningen med att fara till stan just nu va? Alltså jag mena,, Nää så jääkla ovärt och heelt gaalet alltså !
Satiken , Det kanske är ett svar på meningen med livet. Att bara göra och lära sig av det.. ? Men vad har jag lärt mig mer än att inte fara ner på stan i fyllan för man tar sig aldrig så långt ?? Om det ens är något nytt jag lärt mig är ju frågan =/ Jag kanske bara har uppmärksammat det lite mer . 


Åååh =O 

Busstider

Jag blir galen när det gäller Lokalbussarna ! Ena går inte dit det gör den andra men enligt den så gör de andra det och den tredje kom int ! =O
Nu skiter jag då i dom Iaf. Ska till Sandra och plugga istället. Duuktig fliccka jag är ,yees.

Meningen med livet.

Idag på skolan berättade dom att meningen med livet är 41, om jag mins rätt. Som vanligt tänker jag inte hålla med, jag tyck de låter så o realistiskt. Självklart frågar dom mig, Men Natali, vad är då meningen med livet?? Saken är de att jag verkligen inte kan svara på det, jag vet verkligen inte vad meningen med livet är. Och varför? Jo. Jag kanske har ett svar. När ingenting vill fungera och man inte alls kan tänka klart. Vad är då meningen? Är meningen att man som ung kanske ska ta vara på tiden och göra så mkt misstag som möjligt? För att sedan en vacker dag reda ut allt och skratta igen? Eller är de tänkt att man ska skratta och vara lycklig? Vad har jag då missat? Eller ska man som misstag bara vara och låta dagen komma och ta vad den vill ha och vad den känner för? Eller ska man fortsätta att ta de mest oseriösaste oseriösa och göra det till de oseriösa i sitt liv? Jag fattar bara inte meningen just nu, Och när man inte får någon respons så blir det ju självklart inge mycket lättare, Så .. Vad är meningen med livet när de inte finns något ? =)

Onsdag till Torsdag

Nu ska jag ta mig i kragen och börja äta lite bättre , Eller ska jag säga börja äta i huvud taget kanske =P 'lixom ordentliga måltider.
Jag är så duktig att jag faktiskt äter en ordentlig frukost just nu, omelett med Champinjoner och ett glas fruktdryck får dagen börja med =) Har ju faktiskt idrott. Fick höra att vi har Basket nu på morgonen.
Nu har jag tagit tre tuggur av min omelett och jag är mätt ! =O Det här är ju bara inte normalt? ..

Jag börjar inte förrän kvart över nio så jag ska nog ta mig en titt på Aftonbladet och se vad som hänt =)

Just nu spelas Alanis morissette - Not as we på Datorn.
Jag brukar inte alls lyssna på henne men låstes som här ett tag.




Gårdagen, alltså jag var så trötter i ögonen att jag faktiskt inte orkade skriva något =P
Jag klarade då heela skoldagen, vilket jag inte riktigt gjort tidigare. Fick då inte fullt panik på matten men kände verkligen hur stressen och paniken nästan växte. Men jag klarare! =)
Hur normalt är de ändå att få Panik av matte?? Nu gemför jag ju med sådna som får panik av små utrymmen och så , vilket kanskek är lite dumt =/ Men Iaf,
Jag vet då att Matte provet kommer gå åt H-vete så jag faktiskt bara kan liiite av procenten vi jobbat med.

Alltså nu när jag tänker efter så , Alltså såå himla trött jag var igår. För en gångs skull var jag hungrig,. och jag åt En liten pannkaka .. Duktiiig flicka, NOT =O
På svenskan gjorde jag faktiskt ingenting , jag skrev en rubrik på min novell som äntligen är färdig, sen spelade jag tetris och slog nytt rekord ! =) 66 rader , hah.

I morse när jag egentligen skrev det här inlägget så kruppade datorn , så det blir upplagt först nu. Lyckat !

Gårdaagens stora hitt

Nu blir det en bild visning av min gårdag, Började klockan 10. Och lektionen var att gå runt och intervjua på NK och ICA Gormet. Det tog oss typ en timme,  så jag slutade alltså väldigt tidigt.


Vi va då gaanska nöjda med ett gratis Winerbröd =)
 


Efter det drog jag, Malin och Emma på Stan och röjjde, det började då med käk på Natt öppet och sen vette faaan va som hände. Hiimla Niice Anyway.

 Det är gaalet så Nolifers vi är        
 
   Emma hittade min livs förklaring

jag köpte ett nytt Ritblock och sjäälvklart satte vi oss på Up2 och Ritade ett tag =)
Efter att Emma hade varit och köpt en Dildo på teknikmagazinet åt Sin kompis som nyss fyllt år, Oj vad vi skojjade om det!


Vaknaa

Jag börja klockan 10 och halv 8 vart jag väckt av kissen,  ganska gulligt tyck jag,
Jag låg i dvala som sagt och hörde plötsligt kissen hoppa upp i min säng just vi öra påme.
Hon sätter sig rakt framför ansiktet på mig och duttade mig på kinden med tassen. Självklart vaknade jag.

Sööt Kissen :]


Gazela


Maat

Att vara vegetarian är något att komma ihåg. Börja just nu tänka på den hära reklamen då det är en kille som gör i ordning värsta fin middagen med kött och hittan å dittan. Sedan ringer det på dörren och när han öppnar  har hans dejt ett svart linne som de står något i stil med " Eating meet is murder"  xD
Jag har då varit Vegetarian i ca 4 år. Och det är faktiskt en del av mig så du kan inte få mig att ändra på mig. Jag Mår bra och jag Trivs bra.
Det är inte svårt måste jag säga. Och att vara runt om tror jag väl ändå inte heller är så himla jobbigt eller?
Det går faktiskt att ha romantisk middag,  det går att gå ut och äta på stan. Det finns faktiskt väldigt mkt olka alternativ.
Lassagne är då de goooaste tror jag. Om inte mammas grönsaks blandning =)

Något jag ganska nyss kom på var att jag är såå kräsen vad de gäller att äta.


Idag vart jag intervjuad av tv ! Heelt sjuukt awkward de var =) kom dock inte ihåg om det var tv 4 eller 2 =O haha

Heelg

Jag tänker börja med att Tacka min kära Syster. Annika Olsson du är den person som jag inte kan beskriva. Trots ålders
skillnaden är vi nu äntligen förrenade och de är jag evigt tacksam för .
Jag älskar dig min Stora Syster.



Det andra jag kan säga är att livet är så galet och meningslöst att inpulsiva initiativ är fullt möjligt.



Från den bortglömda tiden har du alltid funnits framför ögonen på mig.
När du nu trädit in och aldrig mer kommer ut. Är du min vän.

Torsdag

Jaa de är snart helg som sagt.. Och de största planerna är att fara till Vindeln och vara med Malin, Tjejkväll vettu , riktigt Niiiice ., Yeees .



Ååh bästa förklaringen jag gjorde idag när jag skulle förklara vilket spel vi spelade på idrotten .

, du vet när man puttar på en boll över ett nät ? Åsså ska man Rotatera xD

Jag har ju faktiskt såå stort ordförråd .



Det har faktiskt inte varit en sån speciell dag idag. Det har regnat. Och har jag återigen missat en sovmorgon , OCH cyklat i regnet fram och tillbaka hem. Riktigt jobbigt ändå. Kallt vare ! =O

Bio

Jag måste  börja med att åter igen få tacka för de fina kommentarerna ! De värmer verkligen :]



Idag var som sagt var första dagen på veckan jag var i skolan, har ju varit sjuker som sagt men känner mig mer redo att fara ut å röjja igen =)
Dagen var då ändå slapp då jag började med Engelska och de enda vi gjorde var att prata.Det var nämligen några studenter från universitetet som utbildar sig till engelska lärare som kom och hälsade på oss idag. Tack gode gud för de säger då jag =P
Den första gruppen gjorde någon jäkla konstig uttgift , typ Hitta den som kan nämna de tre kandidaterna i udsadfago Jag har som sagt var ingen aning och de va ganska tråkigt faktiskt .
Den andra gruppen var då vääldigt mkt rolika. ( och snygga  =O Lyckosten som får dom som lärare i framtiden) Deras uppgift var då att vi i två grupper skulle få dom att baka chokladbollar. Vi fick bara prata engelska och vi skulle säga vad dom skulle stoppa i och hur dom skulle göra för att få fram chokladbollar som sagt =) Ojj så vi skrattade ! Shiiiittt va kul de va alltså !
Efter de var de då lunch och sedan Svenska prov. I tre timmar ,men som tur var behövde man inte sitta hela tiden ut,. Vi skulle skriva ett referat och jag tror de gick ganska bra. minst 200 handskrivna ord. Självklart glömde jag att räkna dom..
 
Jag var verkligen trött på eftermiddagen, skolan tar krafter, speciellt när man själv inte har egna att ta ifrån . Jag menar, efter en vecka utan mat har man inte så mkt energi att göra av med.
Imorgon har jag idrott och jaa ,, jag undra som sagt var hur de ska gå till. Men jag ska försöka , det är det som är viktigt =)

Mot kvällen for jag och Mamma på BIO =)
Det var tänkt att vi skulle se Mamma mia men självklart var de utsålt, även fast den har gått så länge. Vi beslöt oss till slut för att de Eagle Eye, den va himla bra faktiskt. Varken jag eller mamma är nå vidare Action fans men den gick lätt hem =)
Jag kan verkligen rekomendera den .

Nu är jag då hemma och sitter.. i soffan som vanligt, och lyssnar på katten som just nu river ut all toalettpapper....

Tisdag

Slapp dagen idag dåra. Var hemma som sagt, Och vad har jag gjort? STEP MANIA ! Heeela dagen lång. Eller Ah okejj jag har faktiskt städat lite :]
Så snacka om finger gympa.

Imorgon är de då prov..I svenska , det känns inte alltför lockande, men som sagt plikten kallar :D haha
Vid halv fyra är de skolkör , jag tänker närvara men tyvärr har jag ingen röst alls att sjunga med.
Det känns som att allt jag velat och vill göra är såå himla långt borta just nu , Men jag lovar att till helgen kommer allt bli bra. Jag lovar.. Det kan nämligen inte sjunka lägre nurå..

Tisdag

Jag har verkligen hunnit md mycket idag ! Sandra kom hit vid sju tiden . Jag sa till henne att hon skulle väcka mig efter 10 min då jag bara var tvungen att sova ett tag efter frukosten. Själv satt sandra vid datorn , och när jag väl somnade så somnade hon med. vi vaknade då båda två vid elva tiden :) Ganska skönt att få sova sådär ,
När vi var klara for vi till Mariedal och kollade på skor,. istället för skor så köpte jag en parfym. Billigt dåra,, det var en kopia på någon ny sort som jag inte alls kommer ihåg vad den het .
Den luktar gott iaf :D
Efter det for vi till stan och jag har handla lös igen :D Ett linne, en blus och tjock sockar + en bok började jag med . Då vi senare tar en buss tillbaka till Mariehem där jag bor för att jag ska till vårdcentralen. Det gick då bra och nu ska jag gå på en antibiotika behandling i tio dagar.
Sjäälvklart for vi tillbaka till stan och då köpte jag en kofta på Ginatricot :D Hiiimla nice .



Som sagt så var min hals dum med mig igår , den svällde upp och gjorde något så fuktansvärt ont. Jag kunde inte svälja alls utan att riktigt vriida mig av smärta.
Idag är de bättre men jag har fortfarande svårt att svälja,  så min frukost bestod av  fem TSK persikokräm.. Tjohooo :D
Sen har jag faktiskt inte äti så mkt mer , när de släppte lite i halsen smakade jag en liiiiiiiiten mackbit, men det är som sagt var inget jag gör om så smärtan inte alls var skön.
Nu sitter jag då med ett glas fruktdryck som slank ner ganska kallt och skönt =)



Mitt påhitt


Söndagens påhitt

 


Helg

Det här har nog varit den värsta helgen hittils. Och jag tror jag har sagt det många ggr tidigare men nu menar jag det verkligen. Sakern är det att jag är sjuk , är förkyld och har en hemsk hosta som inte tillåter sömn !
Så  jag är inte vidare pepp på att vara ute eller dra hit nå vidare mkt kompisar. Däremot peppar jag fest nästa helg om jag hinner bli frisk , bara hoppas lixom..

Jag har äntligen börja kunna äta lite mer nu ! :)



Livet är verkligen som ett pussel , och just nu så är det verkligen svårt att hitta pusselbitarna , jag som trodde jag faktiskt hade gjort ramen färdigt.. Men den gick nyss i tusen små bitar igen... Faan alltså.

Men nu tänker jag börja teckna mer. Det känns som något jag verkligen vill göra för stunden. Jag har nått några väldigt fina inlägg från mitt inlägg " Livet i ett pennfack " .
Jag kände mig verkligen peppad just nu,.
Man får se vart de leder lixom.

Särvärks varning

Jag förhostas och det ser ut som att jag varit hög i en vecka. Och nu är det helg och jag får inte ens jobba!
Det enda jag sett fram emot att göra, just för att jag hade något att göra.
Men jag är på tok för sjuk för att ens jobba.  Så det blir istället en premiär på en hel helg i stan , utan stan och Aah får väl se hur mkt isabell kommer vara runt i kring.



Alltså kan de bli mycket värre?? Nuu står jag inte ut längre ! AADFKOARG

SJuuukt Tråkigt

Åh jag har så sjuukt tråkigt just nu.
Dagen har ju inte allt varit speciell. Och det finns verkligen ingen social människa tillgänglig just nu?? :O Gaaalet alltså.

Onsdagens tystnad

Jag gjorde min första Smörgås tårta igår =)





Jag är ledig idag ! Så jäkla skönt om man kunde sova...  Jag var på Draggen och träffade Emil, Sebbe och Antont. Aah självklart träffade jag fler människor meen .
Sen for vi ner på stan ett tag och jag kom nyss hem från mitt utvecklingssamtal. Det gick faktiskt väldigt bra förutom att jag knappt kunde prata. Jag har nämligen tappat rösten HELT nu :O Det är helt galet men de kommer fram ett ljud och senare övergår till en viskning.
Men han sa ändå bra saker, nog för att jag vet att jag inte varit på matten och har 25 % frånvaro därifrån,. men det är jag fullt medveten om .
Annars verkade jag vara en ambitiös tjej som lätt drar med andra och bidrar gott och väl med en bra stämmning i klassen.
Våran klass är på väg att bli favoritklassen hos engelskan trooooor jag .. =D



Och med det glada kommer de IckeGlada



Ibland försöker man för mycket. Och blir ändå slagen. Ibland vill man så mycket , men får inte ens smaka på det.
Och varför har man den känslan att ingenting är menat just nu?

Jag tror jag spränger mina hörlurar. Jag vill inte höra mer..

RSS 2.0