Mat

Då vart det tre broccoli "träd" med ost på. :)

Livet har sina goda stunder.

Jaa . Livet har verkligen sina goda stunder. Och förr eller senare tar dom slut. Ingenting varar ju för evigt som man brukar säga.
Jag har inte orkat blogga nu under helgen., Jag orkar egentligen inte göra det nu heller.  Men jag behöver ha något att göra.
Den här helgen har verkligen tagit det goda med det onda. Det VERKLIGEN Onda.

Fredag:
Min Extra mamma har ett allvarligt tillstånd av hjärnblödning och ligger på intensiven.. Det var inte meningen att hon skulle klara natten till Lördagen. Men hon är kvar hos oss.
Jag hade varit såå glad och sprallig och verkligen peppat fredag kvällen då jag och tjejerna från klassen skulle festa. Så plötsligt fick jag de samtal som just nu förändrat alltihopa.
Och just då var frågan " hur är det? " fruktansvärt känslig.
Att bara ett samtal kan förändra allting och på bara någon minut är man räddare än någonsin. Jag har aldrig någonsinn cyklat så snabbt upp till sjukhuset för att möta Lottie. Och i samma ögonblick visste jag verkligen att jag hade ett liv! Jag har inte gråtit på jag vet inte huur länge men när tårarna bara svämmar över så där vet man verkligen att man lever..

När allt hade lugnat sig vart det ju klart lättare, jag hade verkligen kul på kvällen då det vart brakar fest , Och jaa jag träffade en riktigt niice pojk.



Lördagen:
Vaknade jag tidigt med baksmälla och städade heela lägenheten. Sedan vart det en promenad ner på stan med Malin för att ta bussen hem till Vindeln. Vi disskuterade om hur folk blir misshandlade psykiskt och ibland fysiskt , och hur det egentligen skulle vara och hur personen i fråga ska gå vidare. Det är alltid intressant att disskutera med henne, hon har bra argument och tänker verkligen realistiskt.
När jag kom hem longerade jag Sebbe och  for upp till fam. Carlsson för att vara barnvakt. Vilket var ganska påfestande efter fem timmars sömn.
När jag väl kom hem sov pappa..

Söndag:
Jaa Sebbe är nu ordentligt halt.. ATG Nästa lixom..

Jag träffade han i en och en halv timme. det var de sista ..

Nu är jag rädd


Att bara på några minuter , att bara på några dagar kan allt förändras och bli heelt annars.
Det är nästan sjuukt .
Men Sant, och självklart måste någon lida.  Men Snälla. Ta det ifrån mig.

Galenskap

Fredagkvällen var heeelt galen. Men ruskigt Nice ändå faktiskt . fick ihop 26kr på alla pantburkarna !

Om det är något med Festande jag har lärt mig, så är de första att man ska planera vilka och hur många som ska komma. på ett ungefär i alla fall , sen ska man ta bort alla mattorna. Och sist men inte minst. Ta undan alla värdesaker.
Det är ju ganska självklart.
Igår vet jag inte hur många okända människor jag hade i min lägenhet. Men turen kommer med Oturen.
Träffa ju ändå en Riktig tio poängare. Och Wiiips så var mitt Mobilnummer ute. TVÅ ggr ! :O
Jag Kammar, haha

Och efter typ ett antal drinkar och skålningar väntar ju huvudvärken på att bryta ut dagen efter! Jag har sovi fem timmar faktiskt ! Och städat heela lägenheten innan alla hann vakna :) Eller nästan Alla iaf .

Som sagt så var de fullt med olika människor! Och någon jävel satte sig eller ramla över min Kanin bur !! Stackars EMIL Jag var så arg, Tack gode gud att Johanna var där och hjälpte till att böja tillbaka den så jag hoppas inte någon märkte.
Men jag förstår inte de där riktigt. Har man sönder något eller om någonting händer så säger man väl ändå till ägaren lixom? Det är då mer uppskattat än att bara låta de vara och man ska hitta felet själv senare.


Jag får väl ändå tacka gud för att han skonade min stackars Kanin.
Jag tycker han skulle kunna göra så väldigt mycket mer faktiskt. Alltså gud.
Det är ju en väldigt känslig fråga att diskutera om men just nu. I denna stund vet jag inte vad jag ska tro längre, om nu gud finns så borde han väl skona de hjälplösa och tacksamma. Men istället får dom ingen uppmärksamhet och då blir de konsikvenser.
Jag förstår det inte längre. Kan han inte åtminstonde hjälpa en.. En stackars Familj.


Just nu är jag då barnvakt. Men alla har gått isäng och jag sitter självklart vid datorn , som har blivit mitt nya liv. Jag funderar faktiskt på att sätta mig vid tv:n ett tag istället . omväxlings skull du vet ;)
Det är inte så väldigt Socialt just nu känn jag , haha

Personbeskrivning

Hade person beskrivning på Svenska. Vart ändå Rörd :]

Personen jag har valt har ungefär axellängd på sitt mörka hår, bruna fina ögon som utstrålar glädje varje gång hon öppnar munnen. Humöret är nästan alltid i topp och hon är väldigt utåtriktad, positiv och snäll. Om det är sant som man säger att ett gott skratt förlänger livet, kommer hennes liv aldrig ta slut - för att skratta är nog hennes favoritsyssla.

Hennes intressen är musik, vänner och ridning (och spana på killar förstås).

Tack Sadra

Hennes hår är långt och uppsatt i en tofs som vaggar över ryggen när hon går. Hennes hår är mörk och ger hyn en vacker lyster. Det är hon som kan få även de döda att skratta, ingen kan undgå hennes skratt. Hon är en mycket klipps dam och kommer gärna med starka inhopp, och håller upp en god stämning. Hon är en kvinna stark nog att klara sig, men så kärleksfull att hon bara måste dela den glädjen med någon.  

Tack Malin


Sandra Min lurv

Det vart inge lyckande med vårat speed dejting :O Lite besviken ändå , hade hoppats på en äventyrsfylld kväll. Men vi hamnade på Fresses med Sandras  kycklingmeny .



Jag förstår verkligen inte vad det är tänkt att jag ska få äta längre, ha nå så jävla problem , frå ont i magen av typ Allt. Jag blir förbaskad. Riktigt irreterad faktiskt..

Men tillbaka till vårat äventyr,
Istället för att sitta på Hamnis och få gratis Kondomer och inte fatta ett skiit av vad som händer så tog vi en cykel tur till Haga, och från haga vidare till Mariehem.
Vi hade ju nästan ingen aning om vart vi var, när vi då kom till en utförsbacke och vi skrek att man kunde ta höger för vi inte vart vi var ( trodde även vi var ensamma).
Så satsade vi i backen som faaan, jag sååg inte vägen ordentligt men skrek så överdrivet drygt till Sandra " JAG vet vart vi är , Men jag ser inte vägen ! "
Vid  bron just ovanför oss sitter en hög killar som jag verkligen inte alls såg! De va ändå pinsamt när dom svara på min oseriöst oseriösa rop till Sandra och att jag måste sett heeelt Fucked up ut !
Dom skrek då efter våra Apberg så det va ju charmigt.



Pojkar, vad är de för påhitt?? Alltså dom säger att vi tjejer är svår att läsa av., Men en lösning kan ju vara att dom själva är heelt wicked!? Så inte undra på att man inte vet hur man ska betee sig när man är i deras närhet. om man äns i närhet,

Just nu är de bokstäver och Smilesar som tolkar.
FAN

En Morgon

VI är så dryga i F koridoren!
Jag och Sandra har inget liv då vi för de första sitter bara typ två m ifrån varrandra och snacka på MSN ! :O
När jag plötsligt börja Nynna på Kineslåtar inte för att varken jag eller Sandra är Gulist ! haha
Ojj det här är helt galet.
Sandra sitter och kollar på Systemet på skolan ! Den buuusen..
 

:D

Livet i ett pennfack




At Least I am a NO LIFER


Äventyret har börjat !

Snacka om att vara på eget äventyr ! Helgen var väl lätt kung ändå.
Jobbade jävel i lördags men på kvällen vart det Feest ! Det Roliga med den festen var ju det att jag faktiskt inte drack OCH när jag kom dit vart jag välkomnad ! :O Natta ! NATTA ! ! Men NAAATTTAAAAA !!
Det var helt galet, folket lyfte bokstavligt talat upp mig och slängde mig hit och dit. Sällskapet med fulla folk är ganska roligt ändå :)
Så har man dåligt självförtroende ,, Dra på en fest där det bara är du som är nykter, men stick innan det bli för mkt :P

Men det var ju faktiskt förra veckan.
Igår (måndags ) Skulle jag till Rödåsel för att rida margo, Det fick väl inge vidare då jag faktiskt ramlade av lite lätt och han var fruktansvärt spänd ! 
Det var just så pass att vi vart klara till att kuta till bussen,, Och Jaa Jag missade den.
Det vart då till att vänta tills klockan vart nio då nästa buss skulle gå. Saken var den att jag missa den med, med bara några meter, den va FÖR tidig :O
Karina slängde sig in i bilen och vi skulle köra ikapp den., Ska man då behöva ligga i 160km/h på 363:an för att hinna ikapp en buss??
I Lillsjöberg kom vi då ikapp den och tro de eller ej. Står man vid det vita strecket vid vägen och vifta med armarna borde väl en buss som ska plocka upp människor vid busshålls platser som kör med hellyse se en??? NÄÄ Självklart brände han förbi mig där också !
När vi då kom ikapp den andra gången i Hissjö stannade den några meter ifrån mig. lixom en tvär stanning !
Min biljett är ju då mellan Vindeln och Umeå. Hur mkt betalar inte jag över för att hoppa på i Hissjö då ?
Självklar snackade jag med Busschafören men hans argument var att han hade en tid att passa. Men kör man då så snabbt att man inte uppmärksammar de busshålls platser det är tänkt att han ska stanna vid? Är det inte hans jobb att plocka upp människorna där ?? va fan finns de bussar för då?
När jag då hade haft min disskution med Chaffören fick jag lov att SPRINGA till Vasagatan för att ta en buss hem till min lägenhet .



Vi skulle ta skolkort Tisdag den 24. Den 24 är en Onsdag.. Så vi har förberätt oss i onödan. Sandra mådde dåligt och for hem till mig, Och tro det eller ej, men hon lyckades låsa in nyckeln till lägenheten I lögenheten !
Jag fick mig en extra tur till sjukhuset, visst är de positivt med en extra motions sväng, men jag ville så väldigt gärna hem. Men det är Okej det är sånt som händer lixom.


Finns de nu så mkt värre saker som kan hända?? Känns som att jag verkligen har lyckats med de mesta och ingenting kan ju göra de värre...

Nu River katten sönder min blomma. Fram med dammsugaren.,.

En ljusare timme

Hur gör man för att bli på bättre humör när klockan är 19.22 och det är för sent för en kaka?
Man steker ett ägg, tar en macka me extra smör och gör en avakado röra..



Mat, är nog de största beroendet som jag kan tänka mig just nu . Och det är hemskt att de kontrollerar en så mycket.
Tröstätande tex. Man är ute efter serotoni kicken som finns i allt fett och sött!
En lösningen på den kan ju vara att istället ta en 20 min rask promenad då blodcirkulationen kommer igång och du får en seotoni kick gratis utan att behöva äta. Men hur lätt är det när man är fast?
Och börjar gråta och skriker och slåss och fäktas och sliter sönder en själv innifrån och oroar sig över hur man ska klara dagen och heela tiden tänker på hur man egentligen ser ut och vad man ska göra för att undvika mat och goda saker då man ungås med människor som inte alls verkar ha ett probem? !


Jag blir upprörd ..

speed

Vart lite förvånad när klockan var 7.20 och Sandra knackade på dörren !
Ganska trevligt ändå.



Nu har jag Livsmedels Hygien och vår lärare berättar om en riktigt uppkäftig elev.
Och nu känner jag mig riktigt arg! Eller om jag kanske är besviken. Är det något jag hatar så är det att bi dissad. Om inte folk som tuggar på naglarna .
Det är kompisar det handlar om, Man vill väl aldrig få dissen av en ny bra kompis.. Och sen så kommer dom tillbaka bara sådär ! Åååh Jag hatar sånt här ! !
Men nu ska jag släpper de nu..

jag antecknade i alla fall nästan två A4 sidor på repetitionen inför provet i lisvmedels hygien ! Känner mig riktigt duktig faktiskt ! Hoppas bara jag får in allt i huvet, jag satsar faktiskt lite på livsmedlet tror jag.. Känns som att de är väldigt värt faktiskt. Och de känns som skönt när man är engagerad.

Torsdag

Kaka för 1 kr är vääldigt gott =)
Fast om jag ska vara ärlig så var det inget speciellt med dom.. Alltså jag menar, hade dom varit dyrare hade dom inte varit lika goda, jag lovar. Smaken kommer efter priset.



Snart har jag Matte prov. Och de känns inte alls säkert må jag säga. Jag förstår inte hur man ska kunna hinna räkna så mycket som det är sagt att vi ska göra, 'Och att man faktiskt måste hinna förstå vad man gör. Helt sjukt.
Nu finns de ändå inte så mycket att göra. Vi har prov och jag har inte ens gått igenom hälften av allt som ska komma upp på provet. Men som sagt är jag inte ensam, jag vet flera i klassen som tycker ganska lika som jag och skönt är då det ialla fall.




Onsdag

Jag har kommit på en ny sak som gör mig väldigt irreterad. När mina planer inte alls blir fullföljda som planerat.
Jag blir extra stressad och arg!

Faan



Nu har jag i alla fall svenska och vi ska börja skriva en novell , Jag tror de kanske går ganska bra faktiskt, möjligtvis så har jag fått mig en början. Om inte två faktiskt. Jag kan inte bestämma vilket jag ska välja. Jag frågar nog malin som faktiskt gav mig inspirationen till den första inledningen:)

Innan skrivandet fick vi självklart information å tjosansa.
Vi fick blandannat kolla på några Citat om hur en bra novell ska vara, Jag tyckte en var ganska bra faktiskt.

"Noveller ska vara som kjolen på en kvinna. Så lång så den täcker de väsentligaste,
men så kort att den uppehåller intresset  "








Helgens egna äventyr

Helgen har varit spännande .
Allt såg verkligen mörkt ut på fredagen. Och både jag och Isabell hade fest humöret på topp !
Vi hade själv fest för några helgen sen och det stannar ju alltid kvar lite minnen. Vi hade en infryst öl i frysen =) Det är alltid en början..





Vi hade ju som sagt var inte hittat någon stans att ta vägen, så för att dryga ut tiden så   lagade vi en ordentlig härligt middag och väntade på svar från en kompis om det var      fest eller inte. Och jag tror verkligen inte det är någon som saknar den där ölen.   
Saken var lite den att vi hade ett ställe på gång. Och självklart hade vi med en hög fjortisar att göra så vi kom oss aldrig längre än till Centrum. Därifrån övertalade Isabell mig till att ta en Taxi från stan till Bräntbergsberget! Och där var haken den att bussen gick på femton minuter. För 10 kr ! Jag lär mig övertalas.. Det är verkligen en ny svaghet. Eller om den kanske inte är så himla ny ändå?  Isabells nerver började svajja lite mer mot kvällens slut.
                                                                                                


Väl på bräntberget var de kallt och kyrligt. Den enda jag kände förutom Isabell var Niklas. Från min gamla klass.Och efter ca 20 min skulle Isabell vidare till Robin. Det slutade med att jag var ensam med en bunt halvt främmande människor i min egen ålder dåra. Jag hade ju tur att det inte var allt för långt hemifrån,. Men Ärligt talat, jag lärde känna nya människor och jag hade så fruktansvärt kul att jag vet inte vad! 
Något som var lite mer pinsamt var ju det att jag faktiskt inte hade druckigt någontong! Och folket trodde jag typ var dyngrak! Men man får ta livet med en nypa salt . Jag lättade då iaf upp stämmningen då den var lite halvt dööende ibland. 

Hur i allsinndar handskas man med en kille som är ful och äcklig och klänger över en som svansen på katten själv??
Jag har då inte kommit fram till ett realistiskt svar men en mening brukar alltid funka..  " Nää men ärligt, jag måste                                                                                                                                                                                                     
faktiskt sova, Jag ska upp med bussen imorgon"  ;) 

Jag vart ändå bra kompis med Eve och Eve som går i min paralell klass och idag satt jag och åt lunch med dom =) Det går frammåt vill säga.                                                                                                                                                                                 



      På lördagen for jag till Vindeln med bussen ( precis som jag sagt tidigare).  Jag tog en sväng ner till stallet och sedan hem i lugnan ro.
På söndagen fick jag sova ordentligt. ganska exakt 12 timmar! Jag tog mig en cykel tur till stallet och tog hand om min skrutt till Ponny. Vi red lite dressyr och han gick verkligen fint. Sen tog vi oss en tur själv ut i skogen och travade genom ett vattenhål, Det var verkligen en lugn och mysig känsla över de hela :)
Sedan bar de då av hemmåt och jag gick vidare till Rödåsel för att rida en kompis häst Margo, Han gick riktigt fin och enligt henne passar vi riktigt bra ihop, kändes som ganska kul att höra.



Idag har jag då gjort det igen ! Klockan 9.50 springer jag genom korridoren uppför trapporna och vidare till mitt klassrum och rycker upp dörren.. Men den är låst, så jag sätter mig och väntar medveten om att jag är sen och det inte kommer bli populärt hos min lärare som är väldigt petig med tiden..
Men ingen öppnar.
Det visar sig att jag inte börjar skolan förän klockan 12!! Det är då tredje gången jag har missat en sovmorgon på det här viset! Heelt galet så ägd jag är. Av mig själv.
Jag är helt enkelt för bra för mig själv.

 Efter alla möjliga försök att tina upp den dära ölen.. Lämnade vi den på bussen.....

            


02.43

Ja tro det eller ej, men jag är vaken.
Festen ikv. Eller festen och festen var faktiskt riktigt trevligt och nu lyckas jag verkligen påminna mig själv om taxi resan Isabell övertalade mig om att göra. Vi hade en buss om femtion minuter, för 10 kr. Men istället för att ta oss en kort promenad, så tog vi en taxi nästan hela vägen till vårat dåvarande mål. för 125kr ! Jag förstår verkligen inte hur jag kunde låtas övertalas.. Men de var kanske värt det ändå.
Jag hade riiktigt himla trevligt den här kvällen och lärde känna nästan baara nya människor :) Några av dom var faktiskt riktigt snygga , haha var bara tvungen att tilllägga :]

Ett varmt avslappnande bad klockan 03.00 tycker jag låter som en jätte bra grej. Så tjilevippen hörs imorgon..

Hio

Ajj , du är de feeest :D

Fredag

Ändå skönt med Fredag.
Dagen har faktiskt gått snabbt och jag har haft energin och humöret uppe heela dagen, nu har jag bara data kunskapen kvar. Sen funderar jag på att se om världen utanför har något att erbjuda.
Frågan är. Vad har världen att erbjuda en fredag eftermiddag / Kväll ? FOLLES enligt Linn,, NO LIFER enligt Mig.

Data tiden är alltid lika roliga. Alla tjejerna sitter i delad konversation och skrattar för full hals.
Det är en skön känsla .
Nu är datan slut och helgens förhoppningar ökar...
 

 
Små barn är bara för söta. på min cykeltur hem sprang en vääldigt liten flicka runt på centrum torget.
Hon måste vara kring 3 år och stora runda kinder och beskymdare ögon kollade på mig när jag for förbi. Innan det såg jag en pappa och hans son busa under bron, det såg ut som att han stod och dansade.
Inte för att jag själv vill skaffa barn just nu men jag börjar nog längta. Det måste vara en mycket speciell känsla som även är väldigt vacker.

Men man ska passa på att vara ung så länge det varar. Jag och Isabell ska ut och göra staden osäker ikväll =)



En snabb tanke som slog min när jag cyklade upp mot affären. " Jag måste köpa Strulgummi "
Extras Melon flavoure (Tror jag de heter) . De håller inte smaken så länge men är ett perfekt Singel fest tuggummi. Det är som beroende framkallande. En kyss med smaken av detta och dom är fast på en gång =) Hahha
Det funkade faktiskt sist xD

Tänkte bara dela med mig av dagens mest desperata ickeaktiva tänkandet...

19.57

Då är det tre minuter kvar tills Idol börjar. Ganska taggad ändå i hopp om att se Alexandra knutsson, en vän från renfors.

Nu börjar det blir kallt ute och jag fryser.
I högtalarna just nu har vi Karolina pasierbska - Cry

nu börjar IDOL

Torsdag

Jag gjorde det igen.  På torsdagar börjar jag klockan 9.15. och av någon anledning så var jag på skolan klockan 8. Självklart hade jag inte kollat schemat ordentligt....

Skolan har faktiskt gått bra idag om man gämför med gårdagen.. Jag klarade hela matte lektionen med stöd av malin.
Igår slutade den lite drastisk då jag plötsligt greps av panik! Helt galet, jag satt på genomgången men hörde ingenting, förstod ingenting och plötsligt slängde jag ner alla sakerna i väskan och gick ut.
Linn berätta att jag sagt att jag var diabetiker och var tvungen att äta. Jag har ett svagt minne av att jag verkligen sa det, men jag kan inte se mig själv i situationen och de känns som det var en evighets sedan jag gjorde det. Jag skakade och kände benen lägga av under mig. Lyckat.
Jag har prov nästa vecka och jag känner mig verkligen inte redo. Vi ska vara på sida 55. och jag är på sida 27 nu.

Idag har det då gått bra, Malin stöttade mig och faktiskt hjälpte mig jätte mkt.

Efter skolan idag beslöt jag mig för att göra något åt matten ändå. Jag gick på pedagiskt café. För er som inte vet vad det är så är det en möjlighet att få extra hjälp med valfritt ämne, och man får fika , Gratis är gott =)
Jag satt där och arbetade med matte tillsammans med Emma som satt och gjorde svenska i ca 40 min. Jag fick minst lika mycket gjort som på en vanlig lektion om inte mer, och bättre hjälp, för en gångs skull förstod jag vad matte läraren sa! Det var då kanske för att det inte var den lärare jag i vanliga fall har som är förvirrad och nästan lite osäker..   ?
Jag tror möjligtvis det kan bero på miljön. Det är inte den hära , åååå när slutar vi? jag har bara hunnit si så många tal.
Utan på pedagogiskt café kommer du och går som du vill. Det gör en inte lika stressad.

Jag tänker då verkligen fortsätta gå dit och hoppas att jag kan få lite kläm på matten .


Igår läste jag ut min bok som jag lånat från biblioteket. Boken heter  jag är kvar hos er  och är skriven av peter pohl.
Den handlar om Anna som sedan lite haft reumatism och efter åren blir det allt värre, tills hon tillslut får veta att hon ska dö i cancer. Peter har verkligen lyckats beskriva det känslor som kan uppkomma så verkligt och stark att man blir tagen med storm och fast på en gång. Man får höra Annas Mamma Eva berätta om hur Annas tillstånd förändras och hur andra folk stirrar och hamnar i chock, men framför allt hur hon själv mår och vad hon tänker och hur hon reagerar. Det kan inte vara lätt att se sin älskade dotter tyna bort framför ögonen på en. Hon blir senare sjukskriven pga depprition.
Man får även följa Annas syster Maria och hennes bästa kompis Hanna. Maria är närmare Anna än någon annan och hon vet saker som inte ens hennes mamma vet om. Det är nästan kusligt så stark syskonkärleken kan vara! Annas bästa vän Hanna berättar mycket om hur det är i skolan och några minnen från då  Anna var frisk,.
Anna själv är en stark person med sista önskan om att oroa hennes redan oroliga mamma och pappa. Hon berättar så starkt och nästan lite poetiskt hur hon tänker. Det är nästan så man börjar gråta ibland.

Min käraste vän förlorade sin bästis i cancer nu i vintras, boken beskriver känslor hon anhöriga och även hur Annas utseende och tillstånd ligger till i detaljer. Jag kunde verkligen känna smärtan min vän bärt på och jag kan fortfarande se hennes ögon som blivit aldeless röda av all gråt.
Och nu sitter hon några meter ifrån mig och skrattar. Underbart 







Nu har var varit och lånat en annan bok som också är skriven av Peter Pohl som heter Jag Saknar Dig, Jag Saknar Dig
Så nu blir det läsdags..










Arg

Nu är jag hur arg som helst. Ingenting kan ju göra dagen sämre än vad den redan har blivit.

Jag hade skrivit ett inlägg under heela den här dagen. och jag var verkligen igång med skrivandet och äntligen skullej ag spara. saken var ju det att jag hade skrivit på skolan, där jag har trådlöstnätverk hela tiden. och jag skrev klart det hemma. Utan att koppla upp mig, jag tryckte på spara och tjoffsansa  var allt borta.. När jag tryckte upp allt igen var inte ens hälften av allt jag skrivit kvar...

Jag var nästan nöjd med mitt inlägg. Nästan så jag skulle kunna lämna in det till min svenska lärare !
Och nu är allt borta och jag tänker faktiskt inte ens anstränga mig för att skriva om allt igen..

Tisdag

Det jag gör på dagen:
Vaknar
äter frukost, fixar håret och packar väskan sammtidigt
går eller cycklar till skolan med stressen i bakhuvet
går i skolan
cycklar eller går lugnt och sakta hemmåt och lyssnar till kurrandet från min mage.
låser upp datorn och skyndar till toaletten
Jag diskar gårdagens disk
jag lägger framför tv:n och somnar.
klockan fem äter jag middag.
Sen stannar jag framför datorn eller tv.
för omväxlings skull kanske jag läser.
Nu har jag börjat rita.
sent på kvällen går jag ut på en promenad.
Sen sätter jag mig vid datorn
Sen somnar jag på soffan.
vaknar minst två ggr under natten, sen kliver jag upp

Och dag två börjar.

Jag är en NoLifer,..

Måndag

Jag har äntligen släppt kryckorna !
Himla skönt faktiskt, nog för att det fortfarande gör ont, men då finns de ju värktabletter!

Jag kan ändå inte klaga på den här dagen, Sandra var förkyld. det är likamed att hon är "jätte dryg" men de kanske inte är 100% sant egentligen, hon är bara söt. WE are The Suckers in the Corner! haha

Vi har ett engelska arbete som ska redovisas nästa onsdag, vilket jag inte alls är peppad på att göra, jag har nyss börjat. Tjohoo,
Jag har som egentligen ingenting vettigt att berätta just nu... Det har inte hänt vare sig något speciellt eller annorlunda, nog för att det är undefär samma sak.

Igår var Mattias här och sov över, de var ganska trevligt att bara umgås som kompisar faktiskt.
Jag pratade även med Guillems pappa " Hello Darling" Jag saknar verkligen spanien, Dom vill så hemskt gärna att jag ska komma och hälsa på så jag har bestämmt mig för att fara dit nu.

Nää alltså nu ska jag ut på promenad.

Mobelilen

På väldigt precis en månad av gratis sms hinner jag faktiskt skicka över 1000 Sms.



Att man själv kan förändras som person i perioder. Eller alltså byta personlig het tror jag nog alla varit med om.
Ibland är det bara skrämmande att man inte ens känner igen sig själv. Jag känner inte igen mig själv längre, i vissa situationer. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Eller kanske bara roligt?
Det är då mystiskt. Och kanske dumt.

Och plötsligt upptäcker man något nytt. Man ska inte dömma folk, men verkligen inte fastna i någon annan personlighet. För när som helst spricker det och man själv får en chock, och vill börja gråta. För man tror verkligen inte att det är sant.
När man sedan dagen efter får reda på en annan sak, som man aldrig tidigare sett, eller vetat något om. Då reagerar man inte....

Jag förstår ingenting just nu.
Jag ska nog sova nu, och förbereda mig för morgondagens äventyr. Eller dag..



En tur på fyra hjul

Just nu är jag verkligen en NoLifer. Sitter i ett klassrum och bloggar och bara längtar tills data lektionen ska börja så jag snart får sluta.
Man blir verkligen trött av att hoppa runt här på kryckor. Och man får jävla ont.
Igår var jag verkligen nära på att bryta ihop av både smärta och trötthet. Det är inte riktigt rättvist.



Gårdagen vart väl inte riktigt som planerat. jag pallade bara inte matte lektionen så jag drog hem. Det var strålande sol ( ´för en gångs skull ) och de är ändå nästan fullt på bussen.
Mitt emot mig satte sig en stor tjej. En riktigt stor tjej. Hon såg så off ut i blicken. Jag menar,  är alla feta människor ledsna med dåligt självförtroende?
Och alla är dömmande . Till och med jag. Blickar och allt annat. En ung tjej som tar upp ett och ett halvt säte med vader större än mina lår. Hur kan de komma sig att man utsätter sig för dessa plågor? Och att det är så svårt att befria sig själv.

RSS 2.0