When you know , you know

Nu vare ju ett tag sen. Jag har inget internet så nu sitter jag hos Isabell i hennes nya lägenhet =)
Det har som inte hänt så mkt. Mitt busskort har blivit stulet och min Mp3 hittades under min soffa med några andra hörlurar, jag tackar och bockar för dom va jätte bra =)
En kompis cykelnycklar försvann... Bland mina vänner.
Jag fick ffeeeeta snefyllan när det där kom fram. jag grät och slogs och Jaa,, baara pinsamt =] ajja det är en ny helg om en vecka.
Det jag lärt mig av det är att aldrig stya fest då du inte ens kan lita på dina egna vänner =)

Nytt rekord på Ullas, 178 ägg, fett drygt och fiin fiina sår på tummarna ,

Right now Cas Haley Walking on the moon

Lets fly away

Första dagen på Ullas kondis idag då ! Börjar klockan nio så det är sjuukt skönt, slutar klockan tre.
Dagen idag började med en liten rund tur i kondiset, sen fick jag packa bullar.
Och jaa, skala ägg.. 120 st. Det roligaste med det var faktiskt att räkna dom... =/ Det vart lite mer som att göra sallad, sätta vindruvor på tandpetare, packa ut kakor och diska.

Det låter ju sjuuukt tråkigt, men de jobbigaste var bara äggen =P  Det är en sån stänning där, vi är bara 5 st med mig. Och det känns som att jag redan känner dom och har varit där ,allt flöt som på. Jätte bra första känsla måste jag säga =)
Såå snart blire sängen för dagen har varit lång och den börjar om imorgon med ett full späckat schema.



Ser inte detta underbart mysigt och gott ut ?


Passionsfruktsmousse

2.5 st passionsfrukter
300 75 g vit choklad
6 1.5 ägg, gula och vita separerade
300 75 g hallon

1. Dela chokladen i mindre bitar och smält det, gärna i vattenbad ( en kastrull med kokande vatten ) Låt sen chokladen svalna lite på sidan.

2. Vispa äggvitorna tjock men vispa inte för länge. Rör försiktigt ner äggulorna i den svala chokladen, men försiktigt så att blandningen inte blir grynig. Dela passionsfrukten och gröp ur fruktköttet och blanda nerde i chokladsmeten och blanda.

3. Vänd ner den vispade äggvitan, börja med en mindre mängd som du blandar ordentligt med chokladsmeten innan du her ner resten av äggvitan, lite försiktigt.

4. Lägg några hallon i botten av varje serveringsglas och häll moussen över så att glasen fylls. Låt glasen stå i kylen några timmar innan du serverar.


Right now live Come fly whit me Michael Bublé


Its so easy to play alone

Jag ska till Nordmaling och sjunga för full hals men pojkarna, ös.

Right now 4 songs and & a fight The Sounds


I never claimed to be a saint

Jag sitter bara och klickar runt på internet just nu. Och en text berättar att barn som inte får tillräckligt kärlek, ömhet och så vidare får svårare att utveckla ett förtroende till folk. Vilket lätt leder till svartsjuka. Svartsjuka som är inpulsiv känsla kan alltså ha en ganska lätt grund.. Det säger nog sig själv lite då den svartsjuke ofta har en osäker personlighet, och de måste ju kommit från barndomen lixom.
Gud va svårt de måste vara att uppfostra en unge för att dom ska slippa det. För att vara svartsjuk kan ju leda till att det verkligen blir SJUKT. Misshandel och psykisk kaos kan ju utvecklas, och Jaa vem ha inte varit svartsjuk någon gång ? hur jobbigt är det inte?? Det säger sig själv..

Anyway kan ju passa på att berätta lite om helgen. Festade ju som sagt i fredags ,de va fett nice ! =) bra folk och trevlig stämning , lördagen vare pepparkaksbakning som gällde och rödå med Mattias mot kvälln.
Idag har jag varit i stallet och kört lill bäbisen med sandra , himla mysigt =]

Pepparkaks baket har satte igång !



Min Hallontårta som jag gjorde sist dagen på Nybro.
Vanliga tårtbottnar
vaniljkräm (blandad med vispad grädde )
Chokladgrädde
spritsad grädde runt och i mitten la jag hallon som jag la gele över
för att dom ska hålla sig bättre och inte bli så rinniga.

Right now sattle for nothing Rage against the machine


You're gonna lose and it's gonna show

Sista dagen på praktiken idag då. Som tack fick jag göra en tårta och så bjö dom på 8 bull längder i olika smaker =)  kan ju inte bli mycket bättre avslut tycker jag =)


Nu blire paaaarty

It sounded like an earthquake

22.22 önska dig något.

Sjuukt trött jag är idag, har stressat som en galning.. praktiken,stallet,hämta dricka och sen hinna hem och duscha slänga i mig mat och sticka på en Musikal med Jens på midgård =)
Det va faktiskt riktigt trevligt, sjuukt duktiga elever alltså. "Musikalen" utspelades lite i en kyrka eller något, man mötte drogmissbruk, otrohet och krimminalitet. Det va en ganska rörig handling måste jag säga, men sjukt duktiga dansare,musiker åsså vidare.
Tyckte det va ganska roliga låtval vilket gjorde de som.. Aah ganska intressant.

Nää jag är sjukt taggad på att dra igång nå galet me bandet på måndag =)

Imorgon är det sista dagen på nybro konditori.. Ullas nästa då.


Right now.
Queens of the stone age

I´m Singing in the rain

Aah det är ju inte så att besöka siffran stiger iaf =P
Jag va sjukanmäld från praktiken för att mitt blodsocker var heeelt åt helvete och jag mådde fruktansvärt dåligt, för er som inte vet så är jag då diabetiker och ha varit det i ca 10 år.. Kämpar för fullt.
Blodsockret ska i vanliga fall ligga mellan 5 och 10. Och imorse hade jag 1.9 vilket aldrig i hela mitt inträffats förut. Det var ett under att jag kunde stå på benen. farligt farligt.

Anyway. Jag va på vårdcentralen och lämnade nå blod prover, sköterskan som stack mig i armen va ju helt lost. Inledde med en otrevlig ton och slutade med att sticka sönder mig.

Mattias tittade förbi idag också efter sitt nationella prov, imorgon har han uppkörning så jag tycker alla håller tummarna för honom !

Just nu lånar jag kusinens dator, mitt internet är lack som vanligt så det lär ju inte bli så mycket mer skrivande här framöver.. =/ nu när jag  Nästan komme igång.
Varå iaf och träffa Markus som är musikal artist och vi ska börja jobba lite smått tillsammans och hoppas på utveckling =) Känns ruskigt spännande och se vart vi kommer. Jag är ju då kanske inte så mycket musikal människa men erfarenhet erfarenhet gott folk.

Nää nu sticker jag hemmåt =) Pz

I'd do it again if I could.

Va ju Ledig igår som sagt så de va extra jobbigt att kliva upp idag , Som tur var så vare ganska slapp dag. Gjorde några Hallonbakelser så sjuuukt goda dom måste vara .
Krispig botten med choklad och en vanilgklick på, Spritsa grädde över de och täck me hallon , undeeerbart <3 Gjorde ca 36st och att doppa handen i frysta hallon kyler ganska gott måste jag säga =) Mockabakelser och Krämbullar, chokladlängder och apelsinkransar m.m härreligen som man står i .



Humor
Det var en björn ett lejon och en gris.
Björnen sa att om jag morrar så skakar alla av rädsla.
Lejonet sa att om jag morrar så flyr alla.
Då sa grisen:
Det är väl inget, om jag nyser så går hela världen och vaccinerar sig

xD

Oasis Stop crying your heart out

I want something good to die for

Bio med Jens i Fredag, Gulleponken bjö på middagoch bio =] Det vart då 2012 (premiären) Tyckte den va klart mycket bättre än va rykterna har sagt. Jag rekomenderar att ni ser den på bio, det va ganska häftigt faktiskt.
2012 i 3D skulle vare en hit tror jag.
Anyway jag satt och grät typ mesta dels faktiskt , riktigt stark och fin. elr tragisk kanske är mer rätta ordet..
Jag är ju livrädd för att dö, och skit skrajj för klimat förändringarna...
Jag satt typ och tänkte på att jag inte ville dö utan pojken, sant så sant.
Återigen ett Anyway..

Idag är jag ledig och sitter på skolan ,har spelning om en halvtimme, lite nervi då Jens pappa ska komma och filma ! =O och jag som är sååå hes.
Har redan haft en spelning tidigare imorse så det kan ju egentligen bara gå bättre.

Lite mer om musik kanske jag kan bju på , Jag jobbar på min tredje låt. Den är speciellt gjort till Isabell min käära vän.
Jag ska till nordmaling ikväll ovh repa, fullt upp med musiken , äntligen händer de lite saker! =)


Right now
Live Nirvana Come as you Are


Stop crying your heart out..

Dagen har bara varit lång och dryg.. Hade ingen konsentration alls på praktiken idag, lunchen smaka bajs.. Och Pugh va snäll =)



Polly - Nirvana

I´m still working on it

Nu vare nya tag nu då, Rullade 78 Chokladbollar idag xD sjuukt drygt. Jobbade även längre än tidigare, halv två ;) Haha, Ska snart fara ner till stan och träffa lisa sen blire Repa i nordmaling. Full upp serru..



  




Right Now Starlight - Muse


Working six to ten

Kan passa på att berätta om min praktik, Är då och bakar på Nybro konditori på Teg. Börja halv sju på morgonen vilket innebär att det blir en tidig morgon kl 5 jag måste upp för att hinna med bussen. De övriga bagarna börjar 3-4 på morgonen.

Det börja äntligen kännas som att jag kmr in mer och får rutiner och så vilket är jätte skönt. Jag fick vara ledig i fredags och jobbade då istället på Lördagen, började kl 06.00 och jobbade till halv elva ungefär.
Jag tycker faktiskt det är kul , lixom jag tänker verkligen ta varenda chans på praktiken. Och jag fick ett plus i kanten ;)

Det var då mkt farsdag tårtor som sku bakas. Bara roligt.
Nää vet inte mkt mer vad jag ska säga egentligen , har som Bloggtorka nu för tiden.

Prövade att baka wienerbröd i fredags för att dryga ut tiden. Jag lyckades då inte alls bra. Så tipset är att inte baka bakelser elr gosaker med fullkornsmjöl (hade inget annat hemma) =)

I torsdags vare då 50 chokladbollar som skulle rullas.






They say jump, you say how high

Bullbaket idag då =)




Rage Agains the Machine Bullet in the head

You cant get it right.

Nää återigen hare inte blive nå skrivande här..
Lite bilder kanske jag kan bju på ;)





'





Haha Fett lagomt Halloweenkul B)


RSS 2.0