Det gör ont att landa på rumpan =)

Ja som sagt var de tävling idag. Jag ska nu bra och dåliga nyheter att berätta. Vi kanske Börjar med dom dåliga. Sen tar vi dom Jobbiga. Sen dom Dryga och Aah dom bra tar vi sist .

Dåliga nyheter
Jag hade då tagit mod till mig att hoppa en bana på 105cm. Och de hade ju varit bra om man änd tog sig över en bana på 95..
Sebbe gick verk´ligen jätte fint på framhoppningen. Tills jag skulle hoppa oxern. En oxer är som två hinder som sitter ihop så det blir ett långt. Bilden nedan är tagen sist vi tävlade i stöcke, det är en oxer jag och sebbe hoppar.







När jag styrde mot de hoppde han som en tok, det gick inte riktigt som planerat. Och jag skulle aldrig tagit om det, vilket jag gjorde iaf, för det var ju inte riktigt rätt. Óch drt kan jag lova att det inte var nästa gång heller.
Vi styrde mot hindret, vägrade men hoppade ändå, istället för att hoppa över det så hoppade vi rätt in i hinderstödet istället. Där efter vet jag inte riktigt vad som hände, men de jag uppfattade var att heeela hindret flög omkull, jag Låg på halsen och staketet närmade sig. Jackten på stigbygeln sviker och när stigblädret ramlar bort och alla mina chanser att komma upp i balans igen försvinner så sätter Sebbe dit mig. Två om inte tre bockningar och jag lyckas just så pass missa staketet, tur att jag landade hårt på vänster arselskinkan i brännäskorna och om jag slog i rakt på knät i hinderstödet eller staketet det vart ett mysterium. Jag kom också undan med en riktig stukning på fingret. Men de stoppade inte tävlingsdagen, när det väl var min tur var jag inne på banan och vägrade ut mig.
Självförtroendet hos min super ponny är nu borta.
börja om från noll igen.
Men jag får tacka honom för smärtorna, vi kommer tillbaka =)

Jobbiga nyheter
Det som var jobbigt med den här dagen var ju då att det var så himla varmt ! passar perfekt att bara rida i en T-shirt. Men icke, Lång tröjja och skyddsväst var en lag för alla under 18 år. Och jag hade ingen med mig pga värmen så jag fick låna en tjock munk jacka av Anna spencer. Värmen var olidlig!

En annan lite jobbig nyhet, lr nyhet och nyhet är att jag har ett blåmärke på arslet! =)

Drygigheter
Något drygt var att dagen aldrig tog slut. ca 10 timmars hästande =) men de hade sina bra stunder =)
Att jag var tvungen att stryka mig från 105 cm klassen var också ganska tråkigt, men de säger sig själv ganska bra.
Att Sebbe inte gick med på en 50 cm bana var också lite drygt, alltså har jag en jobbig hopplektion framför mig .

Bra nyheter!

Det som var bra med dagen var att jag och Bombastic som dom sa i stöcke tog oss igenom en 80 bana! Det är ganska högt för honom faktiskt då han inte är så stor . Vi fick tror jag två vägringar och några nedslag . Men när vi senare fick hoppa som ungponny med B ponnysarna gick han jäätte fint och vi var felfria och fick en unghäst rosett =)
Helt klart nöjd över hans insats idag =)

Lisa kom trea i Lätt:d med Dexter men tyvärr höll de sig inte i nästa klass.

Julia var den som flög av mest av alla på tävlingen men fick oturen i turen och vann två av sina fyra klasser med Little Magic boy. Pinglan skötte sig ju himla fint även fast hos bockade av henne.

Marielle vann en av sina klasser ! Grattias lill tjejen






Lördagen

Nu när jag tänker tillbaka på hur den här Lördagen har varit, så har den kanske varit ganska lång . Men de känns inte så.
Jag har repat med bandet. Det gick väldigt bra idag faktiskt , sen for jag till Patrik. Sen till Lottie, fast hon var inte hemma så jag läste en tidning på deras altan när Anna kom över med Wii Fit . Det var faktiskt himla roligt, och det visade sig att jag har bättre balans än jag trodde =) Och att Yoga inte är något för mig, hade som inte riktigt tålamodet.
Men de var lite små jobbiga Yoga övningar faktiskt.
Efter en god middag och sköna skratt for jag förbi hos Isabell som var ensam hemma.  Vi gjorde inte så värst mycket faktiskt, men det är skönt att hänga med henne , Men efter vi hängde tvätten kom vi på att Kompis faktiskt hade fest och vi drog förbi för att kolla läget. Det var väl ingen rivfest.. Men trevligt att gratta å säga Hej.
När dom började spela poker, drog jag. Jag fick så dåligt samvete då jag inte hade motionerat hästarna, ska ju tävla imorgon.
Jag tror nästan jag har tagit mig vatten över huvet när de gäller tävlingen,, jag anmälde mig på 105cm med min ponny. vet inte om de kanske är lite för mycket.. Nog för att vi har hoppat högre.
Det kanske känns bättre imorgon


Vad tänker jag på ?
Världens alla frågor med så dumma svar.



~~~~~~~~~~~
Snygg
Smal
Smart
Sexig
Söt 
Singel

 'heliga 6 *

Sundsvall

Ah vad finns det att säga mer än att en dag med Mamma,Pappa och bilen är den nästan värsta stunden i ens liv. Inte nog med att det bara är vi, utan rockabilly är i högtalarna heeeela tiden.
tog ca tre timmar. Och det var jätte kul att gå in på IKEA, dom har himla fina inredningar och mycket olika priser och krusiduller. Vi åkte tre timmar för att handla på IKEA för under 50 kr. En klocka, en stekpanna å en kasse följde med hem.
Nää alltså det var inte ens tänkt att vi skulle in på IKEA hah. Hööks var vårat mål där vi köpte nya ridskor och ett par ridbyxor åt mig. Det vart inte så dyrt då vi fick 30% på ridskorna.

Men det var bastu varmt inne i bilen ! Och utan mat på heeela dagen var jag utsvulten när vi stannade av på vägen hem på Max. och de va första gången på jag vet inte alls hur länge som jag åt skräpmat.. Och det är inte så gott faktiskt. Inte alls!
Det kanske är som det är med godis,. har du inte ätit godis på länge, vill du inte ha de längre.


Natten Till Måndag

Förkylning här kommer jag . Natten var både lång och kylig.
klockan väldigt prick 00.00 fick vi flr oss att fara och bada. Mattias tog moppen med Isabell bakom sig och jag och Lukas på cykel. Tanken var att Mattias skulle lämna Isabell på Stranden och sen hämta mig och låta Lukas tolka efter moppen med cykeln,.  När jag och lukas hade tagit oss näästan halvvägs så ringde hans telefon och det var Isabell som berättade att dom hade fått bensinstopp.  Lyckat, saken var ju de att de var bara en liten bit kvar tills dom var framme,
Jag och Lukas cyklade då och mötte dom så mattias fick ta cykeln hem och hämta en bensin dunk . Jag , Lukas och Isabel började då styra moppen mot stranden.
Innan vårat egna lilla äventyr hade vi sett skräck film, och självklart var alla lite skrämda förutom mattias dåra.. han var lugn.
Och när vi då går längst en alldeles tyst ensam väg utan social kontakt så ser vi en mörk skepnad gå mot oss längst vägen.. Var det en , eller två?

Efter ett tag visade det sig att det var en gammal kompis till Mattias och Lukas som hade varit i Tavelsjö och hans moppe ville inte starta så han hade styrt den en bra bit..
Vi stod och pratade några minuter när Mattias kom tillbaka med bensin dunken,
Det vart då tankat och vi fortsatte den lilla korta biten som var kvar. Vi tog oss ett dopp och det var faktiskt riktigt skönt i vattnet,
vi började också diskutera vittra, vilket jag inte förstått. Hur många olika historier finns det inte om henne egentligen? Och alla som säger något påstår att just deras  verson är den rätta, frågan är väl kanske hur pass sant det är i huvutaget? :P
Enligt Lukas så är det bara några tjejer som dansar på dimman men att det bara är en massa fyllesvin som "sett" dom . Och enligt en annan kompis till Mig, så är det en tjej som har egna stigar ute i skogen, om man är man och av någon anledning befinner sig på en av hennes stigar samtdigt som hon är ute på sin "promenad" så blir han som förtrollad och följer henne till en strand där hennes hus ligger, när hon sen lurar ut han i vattnet och dränker honom.
Och varför hon gör det är för att hon själv vart dränkt av hennes man, om jag kom ihåg rätt.
Isabell tillade att hon är väldigt väldigt vacker, i ansiktet och en fantastisk kropp, men under hennes vita långa klänning är hon rutten och ihålig, Med en rävsvans.
Tänk så mycket man kan komma på om bara en liten historia, Eller bara en sak en sinnes sjuk gammal gubbe fått för  sig . haha
När vi väl hade tagit vårat dopp och var påväg hem vid ca 1.30 frös alla så vi tog oss en kopp varm choklad. Det var himla mysigt faktiskt.
Sen slog vi på en film och jag halvsomnade ..runt fyra tiden gick vi isäng, men när jag väl fick lägga mig i sängen kunde jag inte sova, så jag och Mattias gick upp och såg på Tv. när vi tillslut bestämde oss för att sova var klockan 5.
Stackars Lukas skulle upp och jobba klockan 6 på morgonen! Och Mattias skulle kliva upp och säga hej då ,men han missade honom.
själv sov jag som en stock, vaknade vid 12 tiden då Mattias väckte mig, men jag somnade om och drog mig till minst ett.

När jag och Mattias satt och åt frukost och hade nyss kommit förbi samtalsämnet " jag fattar inte att Isabell kan sova så länge" klockan var nämligen på väg mot 2 och hon sov fortfarande. när vi hörde ett Skrik som vi inte uppfattade.
Vi trodde att Isabell äntligen hade vaknat, men icke . när jag gick upp och kollade så sov hon fortfarande.  Hon hade skrikit något i sömnen , självklart började vi skratta =)
När vi då väckte henne vid 3 berättade hon att hon hade drömt en mardröm. Gulligt.

Nu är då klockan 19.05 och jag har inte gjort något mer vettigt än att kolla på tv och åkt buss,. Det ÖS regnar nämligen ute, heeela dagen har de vrääkt ner och jag väntar i stort sätt bara på att mamma ska komma och hämta mig, fick alldeles nyss ett Sms av hemme " framme kom ut" lovar jag att de står.
så då tog de här slut..

Söndag

Den här söndagen vart faktiskt inte en vanlig söndag =)  Ganska skööönt faktiskt. Jippiiie
Är då hos Mattias nu , vi ska käka å se film . Me Lukas och Isabell. Kommer hem imorgon.

Annars har jag bara varit i stallet idag, hopptränade Sebbe och skrittade ut med Bomben.


Jag satt och klickade runt på internet igår. och kom fram till någon sorts Fråge lista, Där var de en person som var 14 år, och var tillsamans med en 23 åring, och hon ville inte att någon skulle veta om det. Men alltså ska man verkligen kalla de kärlek . Eller vad ska man kalla för kärlek? Kärleken övervinner alla hinder . Spelar då åldern någon roll?

Nu spelar jag gitarr med Isabell Xp

Sista Lördagen =)

Idag var sista dagen på sommarMusikanterna. Vi hade två spelningar, i vännäsby och på Kvarn.
Mamma och några kompisar var och kolla när vi var på kvarn, och det kändes faktiskt riktigt bra , ett stöd lixom.
Dom här två veckorna har då varit ganska jobbiga, men vi i gruppen har haft väldigt roligt. Man lärde känna folk man inte kände så bra förut och jag har faktiskt lärt mig koppla och hantera nerver. Ganska bra faktiskt =)

Imorgon blir det då ingen sovmorgon då jag ska upp på träning med Sebbe, Sen ska jag på Middag i rödå =)
Har som inge värt att berätta nu längre:P

Fredag som Fredag kväll

Den här dagen var faktiskt rolig.
Nog för att de inte var så trevligt att kliva upp tidigt på morgonen men  Lös hoppade Sebbe 1,20 hiiiimla fin ponnyn min är alltså :D
Sen for vi ut på en tur i skogen me Bomben,krille och Furukolla =) Alltid lika kul att rida ut me Familjen andersson  =)

Spelningen idag var riktigt rolig faktiskt . Folket började dansa tills dom ramla in i buskarna. Bokstavligt talat, Jag kunde bara inte låta i att skratta mitt under låten! haha
Sen var det en söt liten flicka som skutta runt och dansa , Och PLoFF Så snubblade hon över en lina :D
Söta små barn =)

Kvällen slutade då trevligt med en film hos Patrik =)

Sandra Strömberg

En vän som du finns alltid där för mig.
Du lyssnar och bryr dig om mig .
Du är min tillflykt och klippa , med dig mår jag bra.
Du motiverar mig som ingen annan gör.
En vänskap som vår är värd så mycket.
Nu är du hedrad med Ljus och värme.
Det finns inget mer att säga än
Tack.


Sandra Strömberg

Onsdag dag

Gud vilken vacker dag det är idag =) Jag är ju självklart bäst på att klaga, och självklart finns de alltid nått att klaga på. Det är näsan Jobbigt Varmt ! Har ganska nyss haft spelning på Almagården, och vi stod självklart i den stekande solen . Men de va roligt nog för att publiken var en aning torr men de kändes heelt okej =)

Jag har som inte haft något speciellt att skriva om de senaste dagarna . Även fast den senaste veckan  har varit en av dom mest aktivaste under hela sommeren. Eller de kanske är de att jag har så mkt roligt att göra att inga roliga tankar eller bara någon lust att skriva har kommmit upp ?
Tidigare var bloggen mitt beroende. Nog för att de faktiskt är skönt att bra sitta ner och skriva lite vad som helst ibland ..

Klockan är nu en minut över fyra. Om 74 minuter har jag nästa spelning. Det är nämligen två spelningar idag, och imorgon också tror jag. jag är inte säker. Vi har faktiskt fått ännu en till bokning på lördag. Så det blir till att jobba i helgen också. Och missa Åselemarknaden, jag som faktiskt hade sett fram emot att fara dit för en gångs skull.. Jag har som aldrig varit där, lr jo en gång tog mamma med mig dit när jag var liten. Men det måste ha varit ett himla bra tag sedan eftersom att jag inte kommer ihåg de.. Ajja jag fick inte fara dit förra året. och nu här jag får,, så hinner jag inte.Haha kan de blir bättre eller ? :P
Nu har jag huvudvärk för att jag inte har några glasögon på mig, och skärmen är på bordet och jag sitter bakåtlutande i Patriks soffa. Patrik och Rehn är och hämtar hans dator och sen ska dom hämta Viktor från jobbet. såå jag orkade inte följa med dom, så jag invarderade Patriks lägenhet istället... Slog på lite musik och slappade , haha



DUFFY .Hon är min nya kärlek alltså. Hon är himla sköön. Lixom, så modern och gammaldags en blandning som bara gör de jätte sköönt =) Hon slog då som sagt var igen med låten *Mercy" Men den (som alla andra bra hit låtar)  har blivit sönderspelad.Så en dag hjälpte jag Lottie att städa lägenheten och hon hade Guffys nya Cd. och Himla sköna låtar hon har, min stora favorit är  " Stepping stone " men andra himla sköna låtar är  "Distant Dreamer " Och,, Aah jag har inte utforskat henne så mky än :P haha 
En Annan låt som vi spelar på Sommarmusikanterma är "Hear you Me" jag kom då inte ihåg vad sångaren heter men låten är ruskigt skön.
Och "listen" med Room Eleven. Det är då lite sån hära musik man måste lyssna på när man känner för det. inte direkt när som helst.
Annars har vi Three days grace, säg någon låt som inte är bra som dom gjort? " Pain" " home"  Aah jag orkar inte rabbla upp alla, Dom är ruskigt bra helt enkelt "Animal I have Become" Ojjj så braaa.
medlemmarna i Three days grace är inte så överdrivet fula heller =)


Undra hur världen hade sett ut om inte musik fanns ?
Alltså det skulle vara så himla tråkigt att det inte är värt att leva, Jag kan då inte leva utan musik eller sång. Det går inte en dag utan att jag tar åtminstonde en ton eller två, om inte så drar jag i några strängar på gitarren, om jag inte slåt på Tv:n, MTV eller Ztv.  Om inte musiken på datorn.. Men det är ju musik på reklamer också , tänk om det inte var det, Då skulle ju verkligen folket hata reklam bokstavligt talat ..Tänk vad roligt att möjligtvis bara höra en röst  på Tv " Nya pepsodent tandkräm rekomenderas av din tandläkare" " köp kalles kaviar med Ost smak" " använd treo som lindrar snabbt" Ååå så tråkigt.
Det skulle nog ta slut på Livsglädje. Har du någon gång hört något som säger " Gud vad glad man blir av den här låten" JAa men tänk om du inte hört den låten , då kkanske du inte varit så glad!
Tur att den låten spelades dåra .


Kan man säga att Musik faktiskt också är ett Beroende? Om man inte hör musik eller skapar egen eller Jaa hör de helt enkelt, kanske man blir tokig. Eller Grinig kanske låter lite rimligare ?
Att alltid behöva ha något att göra kan de också räknas som ett beroende om man blir grinig och arg om man inte gör något ?  Alltså Om jag inte har någonting att göra ALLS under några minuter , då kan jag bli så fruktansvärt irreterad och arg och grinig att inte ens min kära mor vill prata med mig längre, ? Är jag då beroende av att ha något att göra? Men om hon säger saker jag kan göra så vill jag inte göra de ändå. Haha Men Aah de brukar ju vara en sån hära " städa rummeet"  " du kan dammtorka" " spela dator" DET finns INGET att spela på datorn den är värdelös och seeeg som fan och jag har redan sutti vid datorn så jag har redan gjort allt som är nödvändigt att göra. Det brukar ju vara ett himla roligt svar att få .
Är de ett beroende eller kanske bara en dålig livs stil ??

Tisdag kväll

Ja de är ju då skönt att vara hemma efter den hära cykleturen. Från stallet hem till mig tar det ca en halv timme med cykel. Och självklart väljer jag och mamma att cykla rätta dagen, i ÖS regnet , vi hann inte ens halvvägs utan att vara GENOM blöta..

Annars känns det som att jag har gjort ganska mycket idag , Jobbat,varit i stan, stallet,
Fast det var inte så värt i stan, Jag for med mamma för att se om vi hittade några nya ridskor Men ICKE. Det är så jäävla dyrt alltså .
Hoppade på med Sebbe och bomben gick otroligt bra faktiskt ! =) Båda gick jätte bra men jag var lite förvånad över Bombens prestation haha


Tisdagen

Var som sagt var ledig igår =) Ganska sköönt. Fick dock ingen sov morgon.. hah
GAnska stolt, körde stor vägen till Rödå igår =)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att folket ska komma tillbaka med alla grejor, vi ska nämligen spela in idag. Tor det blir GET BACK och HEAR YOU ME. Och frika är inte här och det är hon som sjunger hear you me. Så de blir lite klurigt där ..
Vi började ovanligt tidigt idag faktiskt, 9.00 och jag är faktiskt ganska pigg =)  lite rädd att jag blir förkyls bara , badade nämligen igår =) frös satan på väg hem .



Nu är de dagt att börja, hoppas rösten håller.

Söndag Som Söndagen tidigare

Min första stressiga söndag på Aah ett himla bra tag faktiskt . Har som haft det ganska lugnt nu i sommar :D
Den här helgen har faktiskt också varit lite annorlunda och faktiskt himla rolig. För en gångs skull är jag ute och lever loppan men mina vänner och bekanta. Jag var ledig på Fredagen så då drog jag och Isabell till Vännäs på Vännäsdagarna, Det var ganska lamt i början så vid middags tid drog vi till Syrran och åt och först på kvällen drog vi ut igen, Vid 23 tiden någon gång. Det var inge vidare jätte drag då heller, träffade några kompisar , det var ganska trevligt, men hälften av alla var as packade . Efter ett tag gick vi hem igen och mamma fick komma och hämta oss.
Men som sagt så fanns de bra många snygga killar Där =) Ojjojjojj. De va Nice ;D
Vi kom hem vid två den natten i alla fall, Ganska trevligt att bara chilla runt me Henne =)
Killen som sålde biljetter var då grymmmmmt gulle :D
Lördagen jobbade jag på dagen, vi hade spelning på en skyttebana i ramselefors. Och är det något jag är rädd för så är de pistoler och sånna där pang grejor!  Min hals är inte riktigt i trim så jag hoppades på att de inte skulle vara någon jag kände i ramselefors eftersom jag int känner någon som bor där . Självklart Sitter Lukas där mitt bland allihopa, min Pojkväns bästa kompis..

Efter de så var de Feeest! Det var inge vidare drag i början då jag fick vara barnvakt åt Cacard. Men Sen så drog johan och isabell så jag hakade på dom, Vi satte oss på en gammal bro och de vart riktigt bra stämmning. Först vare bara vi, sen kom Petter, Anders och Jesse, Sen Mattias och Tommy, Sen robin och efter ett tag Sandra.  Så det vart en egen liten feset utomhus på en bro . Synd bara att det vart så kyligt. Sen kom även Sebbe och Josef förbi.
Jag har gjort en ny upptäckt , Jag är INTE menad att klättra över stängsel, Nejnej  !
Det var ändå ganska trevligt, nog för att jag gjorde illa mig och började blöda som fan,men de va ändå ganska soft.
Jag och Isabell busade lite i sanden och  nu har jag sand i håret .. inte alls lika kul.
I Alla fall , Idag har jag som sagt var kommit juuust i tid till jobbet, jobbat och nu ska jag till stallet =)

Toorsdag

Då var de torsdag och den har varit ganska bra faktiskt. Jag känner mig som en friskus idag då jag var ute och sprang på morgonen , jobbade, var på gymet , red båda härstarna och nu äntligen är jag hemma i lugnan ro och ser på Tv =)
Spelningen på älvbacken gick väl lite si så där . Jag sjöng både fel och fick problem i halsen. Det kändes inte så bra, tur att de flesta var halvt döva.
Bomben Gick jätte bra idag Petra tyckte han såg fin ut.
Hoppade honnom igår och de gick också ganska bra =) Jag lyckades klösa mig på tummen när jag hoppade Sebbe igår också =p



Man kan ju ha olika "beroenden" i livet. Och att vara beroende av något , är inte bra för sinnet. Eller alltså de kan de ju bara inte vara, för får man inte det man vill eller gör man inte det man alltid måste göra så blir man tokig eller de kanske är tvångstankar ? men knark blir man beroende, cigaretter blir man beroende av och snus. Tobak lixom , vilket inte är nyttigt för kroppen. Men hur många av sveriges befolkning är inte beroende av Koffein? Koffein är inte olagligt. det kan köpas av VEM som helst och koffein är inte de bästa för kroppen heller. Den torkar ut kroppen det är de enda negativa jag kan säga , Och visst man kanske blir pigg. När vi pratade om det här i skolan när jag var liten sa dom att vi ska gömma alla kaffe filter för att se hur våra föräldrar reagerar som ett test på om dom är beroende eller inte. Kom mest bara att tänka på det. Men man kan bli beroende av alla möjliga saker., tabletter av olika slag.Mat, motion ,nässpray, socker,, och ingenting är bra...

En lång en Tisdag

Den här Tisdagen var ganska lång, Och kall. Sommar Musikanterna gick ju som de gick. Jag följde med Jennifer hem på lunchen idag och det var riktigt trevligt, vi har aldrig varit dom närmsta vännerna om vi ens pratar med varandra. Trots att vi har gått i samma klass i tre år. Vi hade väldigt trvligt och diskuterade jobbet och olika situationer i livet.
Efter jobbet vart det stallet och de tog sååå himla lång tid. Jag hann då bara rida Bomben innan jag höll på att tuppa av av hunger. KLockan var då halv sju är jag kom hem.
Sen kom Mattias på besök och de va alltid lika kul.

Livet har sina goda stunder.
-Varför har man inte telefonstolpar i potatislanden?
-För att potatisarna inte ska ringa efter hjälp!

något jag skrattade ganska gott till =)


Min  nya kärlek


En måndag början

Idag började jag på Sommarmusikanterna, och ja de va trevligt och vi hade jätte kul. Synd bara att de var så tråkiga låtar som kom upp :P Men jag ska inte klaga.
Dagen har varit ganska lång faktiskt. jag har jobbat, vari i ume, jobbat, vare hemma och sen till stallet.
Den eviga frågan om hur det kommer bli med min kära ponny värker bara mer och mer. Jag fick ett erbjudande på andra sidan älven. Ett från ridskolan. Och nu vet jag av några jätte duktiga tjejer från Umeå som skulle vara intresserad av han på foder. Det låter verkligen som att han kommer få det bra hur det än blir. Men hur konstigt kommer det inte bli för mig? Nu när allt går så bra och jag för en gångs skull har hittat mod och någorlunda självförtroende att satsa ytterligare. Ska jag bara ge upp allt. ? Sådär. Samtidigt så hittar jag ingen annan utväg.
Eller finns det en utväg jag bara inte ser? Ska jag bara ge upp det jag gett mitt liv åt lixom.
Jag kommer ju tappa så mkt av det jag gör genom att inte hålla på lika mkt ändå så...
FAN

Söndag som Söndag

en vanlig söndag dag. Sovit.. Vaknat.Sovit och vaknat sen en gång till. Stallet och sen kom Anders förbi och vi spela och hade riktigt intressanta samtal. Det var himla trevligt faktiskt.
Anders är en riktigt bra människa. Han är tevlig,prat glad och intresserad.Han är en riktig klippa, Jag menar. Han säger vad han tycker, han är ärlig och förnuftig utan att vara elak och han vill verkligen folkets bästa, utan att lägga sig i eller ta vatten över huvet. Han har bra teorier om hur världen ser ut bakom allt de fina och han vågar verkligen se sanningen i vitögat.
Han har tokiga skämt och får alla att skratta. Vare sig han vill eller inte. I de svåra stunderna så lyssna han och har alltid kommentarer.
Han är en vän.



Tänk om du skulle ta dig tid att fara ut och hälsa på alla dina vänner och folk du träffat genom livet. Det skulle ju ta hur lång tid som helst, Men gud så trevligt. Att återförenas med en dagiskompis och se hur hon/han blivit som människa och hur livet sett ut. Hur den personen lever nu och vad den tänkt sig.
Man skulle ha så väldigt mkt att prata om.
Eller bara komma tillbaka till en gammal bästis och hitta igen det man en gång hade, roligt, hemlisar,skit snack.
Jag och anders satt faktiskt och pratade om det idag. Och när jag satte mig vid datorn och loggade in på Msn så tog en vän kontakt med mig från den tiden då jag bodde i Hissjö.
Saken var den att han inte kom ihåg mig. Och efter en beskrivning eller två så visste han vem jag var=)
Nog för att jag har sett han på stan någon gång men jag tror inte jag har pratat med han på minst två år i alla fall .
Det vart då inte så mycket sagt.. Men de var en ganska rolig tanke bakom det hela ändå..


Imorgon börja jag jobba på Sommarmusikanterna =) det känns faktiskt lite roligare än att rensa ägg..
Saken här var ju då att jag har tid hos läkaren imorgon också, måste alltså ta ledigt några timmar.. Det känndes då inte så possitivt första Dagen.. Men läkaren är läkaren. Skit.

En Lördag kväll

Nu har jag som sagt var inte skrivit på ett tag igen, Men det har fortfarande inte hänt något speciellt.
Jag försov mig till Repningen idag så det vart stressigt iväg, sen for jag till Lottie och hjälpte henna städa huset. Och Jaa.. Det va ju som sagt var ett vecko arbete om man skulle göra allt ordentligt. Och vi vart ändå inte färdig.
Jag städade golvet,Diskade,Vek kläder,Rensa sko hyllan... Ja de tog några timmar.
Sedan vart det en promenad ner till stallet och jag riktigt stor bråkade med Bomben ikväll. Jobbig Ponny det är alltså.

Nä men som sagt, det har inte varit några större funderingar eller tankar idag.
Lr .. Jag tror jag måste städa mitt rum också.

Torsdag Dag

Jag har som sagt var inte bloggat på jätte länge nu. Men jag har inte haft något vettigt att prata om , Eller berätta.
Det har jag fortfarande inte. Tänkte mest bara uppdatera mig en liiten aning :P haha

Som sagt var har de senaste dagarna varit ganska lika. Jobba,Stallet,Sova.
Jag har blivit jätte trött och sover minst två timmar mitt på dagen. Och är lika trött på kvällen ändå. Det är ganska jobbigt då det är jätte fint väder ute. Som idag. Och jag är så trött att jag bara inte orkar vara ute. Jag är heelt död.Det är inte så kul faktiskt.

nu sitter jag och väntar på att Isabell förhoppningsvis ska komma förbi =)
Sen ska jag se mitt program, jag typ längtar haha.
Sitt och sjung


Det hära superskinny idealet har ju alltid varit en konstig fråga tycker jag. Jag satt och kollade i en Halens tidning med massa snygga kläder. Och självklart är dom dära klänningarna jätte snygga om man är jätte smal.
Jag har faktistk varit med om det några gånger eftersom jag själv har en bra putis mage.
Jag såg en jätte fin klänning på en jätte snygg smal tjej på internet och jag föll för klänningen på en gång.
När jag väl fick hem den vart jag jätte besviken eftersom att den inte alls var lika fin om man hade några valkar!
Jag och Isabell gick förbi en klädaffär det fanns en skyltdocka utan kläder på.Och tillochmed på skyltdockan syntes revbenen... Alltså vad är de här för något?
Hur många av sveriges befolkning ser ut så där egentligen? Och hur många av sveriges befolkning VILL inte se ut så där? Alla tjejer vill väl se ut så där, det är ju snyggt. 
Om jag inte minns fel så har jag hört att det är allt fler ungdommar som drabbas av ätstörningar och allt fler tabletter mot depprision skrivs ut. Och jag är inte förvånad?
Jag har aldrig i hela mitt 16 åriga liv sett en åtminstonde normalviktig skyltdocka.
Nä nu går jag ut på en promenad!

En tisdag dag

Den här dagen har varit den drygaste nästan jobbigaste hittils typ .
Jobbet gick ju ganska bra ändå, sen stallet gick också bra.Sen dog jag, höll på att somna i stallet. Sen for jag hem  i regnet och somnade i sängen =) Sen fick jag massa Sms å då vaknade jag... Jobbigt. något jag aldrig skulle gjort

RSS 2.0