Lets fly away

Första dagen på Ullas kondis idag då ! Börjar klockan nio så det är sjuukt skönt, slutar klockan tre.
Dagen idag började med en liten rund tur i kondiset, sen fick jag packa bullar.
Och jaa, skala ägg.. 120 st. Det roligaste med det var faktiskt att räkna dom... =/ Det vart lite mer som att göra sallad, sätta vindruvor på tandpetare, packa ut kakor och diska.

Det låter ju sjuuukt tråkigt, men de jobbigaste var bara äggen =P  Det är en sån stänning där, vi är bara 5 st med mig. Och det känns som att jag redan känner dom och har varit där ,allt flöt som på. Jätte bra första känsla måste jag säga =)
Såå snart blire sängen för dagen har varit lång och den börjar om imorgon med ett full späckat schema.



Ser inte detta underbart mysigt och gott ut ?


Passionsfruktsmousse

2.5 st passionsfrukter
300 75 g vit choklad
6 1.5 ägg, gula och vita separerade
300 75 g hallon

1. Dela chokladen i mindre bitar och smält det, gärna i vattenbad ( en kastrull med kokande vatten ) Låt sen chokladen svalna lite på sidan.

2. Vispa äggvitorna tjock men vispa inte för länge. Rör försiktigt ner äggulorna i den svala chokladen, men försiktigt så att blandningen inte blir grynig. Dela passionsfrukten och gröp ur fruktköttet och blanda nerde i chokladsmeten och blanda.

3. Vänd ner den vispade äggvitan, börja med en mindre mängd som du blandar ordentligt med chokladsmeten innan du her ner resten av äggvitan, lite försiktigt.

4. Lägg några hallon i botten av varje serveringsglas och häll moussen över så att glasen fylls. Låt glasen stå i kylen några timmar innan du serverar.


Right now live Come fly whit me Michael Bublé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0