Helgens egna äventyr

Helgen har varit spännande .
Allt såg verkligen mörkt ut på fredagen. Och både jag och Isabell hade fest humöret på topp !
Vi hade själv fest för några helgen sen och det stannar ju alltid kvar lite minnen. Vi hade en infryst öl i frysen =) Det är alltid en början..





Vi hade ju som sagt var inte hittat någon stans att ta vägen, så för att dryga ut tiden så   lagade vi en ordentlig härligt middag och väntade på svar från en kompis om det var      fest eller inte. Och jag tror verkligen inte det är någon som saknar den där ölen.   
Saken var lite den att vi hade ett ställe på gång. Och självklart hade vi med en hög fjortisar att göra så vi kom oss aldrig längre än till Centrum. Därifrån övertalade Isabell mig till att ta en Taxi från stan till Bräntbergsberget! Och där var haken den att bussen gick på femton minuter. För 10 kr ! Jag lär mig övertalas.. Det är verkligen en ny svaghet. Eller om den kanske inte är så himla ny ändå?  Isabells nerver började svajja lite mer mot kvällens slut.
                                                                                                


Väl på bräntberget var de kallt och kyrligt. Den enda jag kände förutom Isabell var Niklas. Från min gamla klass.Och efter ca 20 min skulle Isabell vidare till Robin. Det slutade med att jag var ensam med en bunt halvt främmande människor i min egen ålder dåra. Jag hade ju tur att det inte var allt för långt hemifrån,. Men Ärligt talat, jag lärde känna nya människor och jag hade så fruktansvärt kul att jag vet inte vad! 
Något som var lite mer pinsamt var ju det att jag faktiskt inte hade druckigt någontong! Och folket trodde jag typ var dyngrak! Men man får ta livet med en nypa salt . Jag lättade då iaf upp stämmningen då den var lite halvt dööende ibland. 

Hur i allsinndar handskas man med en kille som är ful och äcklig och klänger över en som svansen på katten själv??
Jag har då inte kommit fram till ett realistiskt svar men en mening brukar alltid funka..  " Nää men ärligt, jag måste                                                                                                                                                                                                     
faktiskt sova, Jag ska upp med bussen imorgon"  ;) 

Jag vart ändå bra kompis med Eve och Eve som går i min paralell klass och idag satt jag och åt lunch med dom =) Det går frammåt vill säga.                                                                                                                                                                                 



      På lördagen for jag till Vindeln med bussen ( precis som jag sagt tidigare).  Jag tog en sväng ner till stallet och sedan hem i lugnan ro.
På söndagen fick jag sova ordentligt. ganska exakt 12 timmar! Jag tog mig en cykel tur till stallet och tog hand om min skrutt till Ponny. Vi red lite dressyr och han gick verkligen fint. Sen tog vi oss en tur själv ut i skogen och travade genom ett vattenhål, Det var verkligen en lugn och mysig känsla över de hela :)
Sedan bar de då av hemmåt och jag gick vidare till Rödåsel för att rida en kompis häst Margo, Han gick riktigt fin och enligt henne passar vi riktigt bra ihop, kändes som ganska kul att höra.



Idag har jag då gjort det igen ! Klockan 9.50 springer jag genom korridoren uppför trapporna och vidare till mitt klassrum och rycker upp dörren.. Men den är låst, så jag sätter mig och väntar medveten om att jag är sen och det inte kommer bli populärt hos min lärare som är väldigt petig med tiden..
Men ingen öppnar.
Det visar sig att jag inte börjar skolan förän klockan 12!! Det är då tredje gången jag har missat en sovmorgon på det här viset! Heelt galet så ägd jag är. Av mig själv.
Jag är helt enkelt för bra för mig själv.

 Efter alla möjliga försök att tina upp den dära ölen.. Lämnade vi den på bussen.....

            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0