!!!!

Ibland funderar jag över pressen på folk och om hur man påverkar självförstroende.
När man är instabil i psyket så hjälper ju allt för att göra de ännu sämre.
Bara som en sån dära, Men du är ju ganska bekväm av dig när du gör de . När man själv för en gångs skull tycker att man varit duktigt och gjort sitt bästa.
Eller Du borde göra de där någon gång så kanske han slutar, Medans det är de enda man egentligen gör.
Det får en ju att framstå som en värdelös jävla oviktig prick i luften. När man för en gångs skull tycker att man börja komma någon vart i livet och känna sig lite duktig för en gångs skull känna ett hopp som sedan bara försvinner för att de visar sig att allt bara var en bluff en slags illusion !
Att visa att något kan fungera, joo Man vet att den fungerar. Det är bara så att man inte själv som person,individ, människa,flicka/pojke, skapelse på jorden vågar trycka på den dära jävla knappen för man vet att de kanske kan gå fel å då skulle den redan psykiska instabila människan rasa samman.
Men den fungerar det vet man. Man vågar bara inte trycka på knappen. Och när man väl gjort det. Och allt gick bra,
seru den fungerar . och de känns bra för ett tag och hoppet och självförtroendet stiger för att man faktiskt klarade det. Trodde du jah! Självklart fungerar det , det vet man om, men ingen vet eller ser att det faktiskt är så att självkänslan är allt för låg för att våga fyra av!
Och man får ingen respons, Inte äns av sin familj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0