Huvudskavanker

Jag brukar aldrig ha huvudvärk,men senaste veckan har den verkligen plågat mig.
Huvudvärk är fan klurigt, alltså det kan betyda vad som helst, det kan vara något från att man bara är spänd till att man kan ha en början på en sjukdom till tillome en hjälrntumör. vad fasen ska man tro nu för tiden när det är så mkt snack om tumörer och migräner och hittandittan. 
symtomer som dåsighet, förvirring , minnersförlust kan menas att man faktiskt har en sjukdom på G.
Huvudvärk efter fysisk ansträngning kan vara symtom på en hjärn blöding?
Jag menar, tjohoo vad man ska oroa sig. och oro kan också leda till huvudvärk för att man blir så spänd av det.
90% av all huvudvärk man har kommer faktiskt från att man är spänd och stressad =P
Det är väl lite så att kroppen har som ett eget ämne i kroppen som dämpar smärtan , och om man bara överdoserar det här me alvedon eller något annat smärtlindrande (receptfritt kanske ) ämne så kommer ju kroppens naturliga ämne sluta utsöndras.. och du blir fast ire?
BTW så är magnesium effektiv mot migrän ?? de visteru inte va? ;)
Alvedon är ju en lätt lösning på huvudvärk om du frågar mig, och det är även den mest sålda receptfria läkemedlet som sålts. Har också få biverkningar. haaha försäljaren jag kan bli alltså =)

Så vad ska man nu ta sig till ? springa till läkaren och säga att man är döende eller knarka sönder sig på dessa tabletter och sedan bara bli beroende och utplåna allt de naturliga och vacka i kroppen som nu är en sån modegrej att bibehålla å tallalaa så detta spårar iväg=)

näärrru, lite sömn sätter susen skaru se ;)

Kommentarer
Postat av: Stressad!

FaktarNaanan!

Vet du att den färskaste forskningen handlar om att dämpa/bota migrän genom magnetism? Den verkar ge utdelning för besväret och många säger sig ha tillfrisknat helt av metoden!



Sen bara för att påpeka svineriet många många smärtdämpande receptfria läkemedel använder sig av. Rätt nyligt så grundades en lag på att för att t.ex ipren och alvedon ska få säljas receptfritt så får det inte vara mer än 20tabletter /ask med den gamla 30st asken så är priset nedsatt 1:50kr /ask vilket ger en prisökning på 40% snacka om att glida på lagen där.

2009-09-10 @ 21:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0